Selectează o Pagină

NVIDIA

NVIDIA a facut pionierat in industria jocurilor de noroc din 1999. De atunci, a redefinit grafica computerizata moderna si a revolutionat procesarea centrului de date. Mai recent, cu sistemele sale bazate pe GPU, compania a introdus inteligenta artificiala moderna – o noua era a computerelor – cu GPU-ul actionand ca inteligenta pentru multe dispozitive.

Divizia NVIDIA Networking a fost infiintata in 2020, in urma fuziunii companiilor achizitionate: Mellanox Technologies si Cumulus Networks. Expertiza, experienta si tehnologia combinate ale celor trei entitati ofera utilizatorilor o gama de componente ale centrelor de date care sunt din ce in ce mai rapide si definite de software. De asemenea, ofera o gama mai mare pentru sistemele AI, Cloud si HPC din ce in ce mai populare. Acquired Mellanox Technologies este un furnizor de top de solutii Ethernet si InfiniBand end-to-end pentru medii de server, stocare si infrastructura hiperconvergenta. Compania ofera o gama larga de produse de retea de cea mai inalta performanta si calitate, inclusiv placi de retea, switch-uri si software dedicat.

Cumulus Networks, pe de alta parte, are peste 2.000 de clienti care folosesc 130 de platforme hardware diferite care ruleaza Cumulus Linux, sistemul de operare pentru switch-uri de retea. Impreuna cu Mellanox Technologies, au dezvoltat strategia Open Ethernet in 2013, in care sunt si astazi lideri tehnologici. Aceasta strategie foloseste cunostintele si experienta lor vasta in construirea de solutii scalabile pentru centre de date. Dispozitivele bazate pe tehnologia Open Ethernet sunt proiectate pentru a fi:

  • Deschise – permitand combinatiei de software terta parte cu dispozitivul brut prin interfete deschise. Aceasta solutie se traduce prin libertate de alegere si un nivel ridicat de inovatie. Produsele Mellanox Open Ethernet permit implementarea, gestionarea, monitorizarea si coordonarea retelelor definite de software (SDN) prin intermediul API-urilor si pluginurilor standard. Acest lucru permite utilizatorului sa creeze solutii eficiente si unificate.
  • Standard – bazat pe protocoale bine-cunoscute si utilizate pe scara larga Layer 2 si Layer 3, pastrand in acelasi timp compatibilitatea deplina.
  • Scalabil liniar – mentinerea performantei ridicate, a costurilor reduse si a usurintei de gestionare chiar si in retelele la scara foarte mare formate din mii de noduri.
  • Eficient – Design optimizat pentru cea mai mare viteza si densitate de porturi, latenta scazuta si eficienta energetica.
  • Orientat spre servicii si virtualizare – asigurarea monitorizarii infrastructurii si aplicarea SLA-urilor (nivel de serviciu)

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Michał Sobieski

Product Manager
tel. +48 609 603 188
m.sobieski@stovaris.pl