Selectează o Pagină

PNY

PNY este lider tehnologic global in fabricarea de electronice de larg consum si de business. De-a lungul istoriei sale de peste 30 de ani, a castigat recunoastere in peste 50 de tari, infiintand 20 de filiale in America de Nord si de Sud, Europa si Asia. PNY este mandra ca produsele sale sunt asamblate continuu in SUA, permitandu-le sa mentina cea mai inalta calitate si fiabilitate.

Stovaris va oferi produse PNY PRO in primul rand pentru aplicatii in unitati de procesare grafica (GPU), calcule de inalta performanta (HPC) si sisteme de inteligenta artificiala (AI). Stovaris, in calitate de VAD, promoveaza solutii bazate pe cele mai avansate procesoare NVIDIA in activitatile sale de pe piata. Cu portofoliul nostru extins de produse din această serie, vom oferi solutii profesionale pentru o varietate de industrii si aplicatii.

Principalele domenii de aplicare pentru produsele PNY sunt:

– Profesionistii creativi care au nevoie de instrumente mai rapide, mai bogate in functii si mai intuitive pentru a lucra. Sistemele Quadro sunt solutii pentru fluxuri de lucru productive, cum ar fi Adobe Creative Cloud.

– Servicii pentru o gama larga de utilizatori, cum ar fi Pinterest, care utilizeaza asa-numita „invatare profunda” si recunoastere a imaginilor. Companiile financiare precum PayPal folosesc, de asemenea, aceste solutii, in care tehnologiile compatibile cu GPU sunt folosite pentru a detecta frauda.

– Seturile de date devin din ce in ce mai mari si mai complexe, asa ca sarcina principala a progreselor tehnologice este de a facilita lucrul in programe precum CAD, de exemplu: Autodesk Design Suites.

– Display Wall Solutions. Placile grafice profesionale PNY NVIDIA sunt ideale pentru instalarea in sisteme multi-display unde multimedia si calitatea de neegalat sunt primordiale.

Una dintre cele mai interesante solutii de la PNY in combinatie cu componentele NVIDIA este platforma EGX pentru vizualizare profesionala.

Specializari Conexe:

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Pawel Waszniewski

Product Manager
+48 885 805 609
p.waszniewski@stovaris.pl