Selectează o Pagină

ProLabs

ProLabs este un furnizor lider pe piata infrastructurii de retele optice, oferind produse de cea mai inalta calitate si tehnologie inovatoare, mentinand in acelasi timp un pret scazut in comparatie cu concurentiii sai. Toate echipamentele si accesoriile ProLabs sunt testate si codificate in laborator pentru a asigura cel mai bun nivel de performanta.

In putin peste un deceniu pe piata, ProLabs a devenit unul dintre cei mai inovatori producatori de pe piata produselor de retea de gama medie. Un astfel de succes a fost motivat de misiunea lor de a detrona OEM-urile folosind produse de cea mai inalta calitate bazate pe tehnologia Open Source si un serviciu post-vanzare foarte eficient. ProLabs investeste constant in cercetarea si dezvoltarea tehnologiilor sale pentru a se asigura ca produsele sale raman in fruntea pietei, sprijinind in acelasi timp noi furnizori din intreaga lume.

 

Dintre produsele oferite de acest producator putem distinge:

  • Transceiver,
  • Cabluri DAC si AOC ProLabs (cablu de atasare directa DAC, cablu optic activ AOC),
  • Solutii active (convertoare media) sau pasive (cabluri patch).

Compania ofera solutii complete care integreaza dispozitive din diferite retele. Convertoarele media si cablurile ProLabs sunt produse de ultima generatie care asigura conectarea a doua dispozitive folosind tehnologii diferite.

Specializari Conexe:

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Michael Sobieski

Product Manager
+48 609 603 188
m.sobieski@stovaris.pl