Selectează o Pagină

Servicii de mentenanta si asistenta IT

Produsele specializate pentru industria IT nu sunt singurul articol din oferta Stovaris. Inginerii nostri si specialistii angajati nu numai ca sunt buni cunoscatoari  ai functiilor  si parametrilor tehnici pentru  solutiile  de produse propuse, dar au si cunostinte, abilitati si experienta adecvata necesare pentru intretinerea eficienta a echipamentelor IT. Oferim partenerilor nostri de afaceri si clientilor atat servicii de garantie cat si servicii post-garantie. Serviciile suplimentare oferite de Stovaris asigura faptul ca toti  clientii nostri sunt pe deplin multumiti de produsele lor si isi pot folosi echipamentele cat mai mult posibil. In compania noastra reparatia este intotdeauna cuprinzatoare.

Va recomandam sa profitati de asistenta noastra cuprinzatoare in ceea ce priveste software-ul de service si orice echipament IR cu care este echipat biroul dumneavoastra. In prezent eficienta operatiunilor companiilor si calitatea serviciilor pentru clienti depind de eficienta acestora. Deoarece Stovaris are cei mai buni specialisti in domeniu putem garanta ca fiecare reparatie va fi efectuata eficient, rapid si avand in vedere optimizarea costurilor.

Partenerii si clientii Stovaris care folosesc serviciul nostru castiga mult mai mult, integritatea serviciilor noastre inseamna, de asemenea, o circulatie eficienta  a tuturor informatiilor in cadrul companiilor. Deoarece infrastructura IT joaca un rol extrem de important in fiecare afacere,sustinem clientii nostri pentru a avea grija de eficienta tuturor dispozitivelor lor IT. Ca parte a serviciilor noastre, ne ocupam in mod cuprinzator de asistenta  tehnica, servind in orice moment asistenta sa profesionala. Va  invitam sa ne contactati acum si sa profitati de serviciile Stovaris.