Selectează o Pagină

Solutii Complete HPC

Computing-ul  de Inalta Performanta (HPC) este un termen folosit pentru a descrie calculul de inalta performanta pe o infrastructura IT special creata constand din servere de mare putere conectate printr-o retea foarte rapida cu acces la cantitati mari de date. Cel mai adesea aceste calcule sunt efectuate simultan de mai multi utilizatori. Aplicatiile din acest mediu sunt proiectate in asa fel incat sa utilizeze in mod optim resursele si sa asigure paralelismul operatiunilor, ceea ce ofera posibilitatea cresterii eficientei odata cu cresterea infrastructurii disponibile.

Oferim game cuprinzatoare de hardware si software  precum si sisteme de suport pentru aplicatii dedicate calculelor de inalta performanta (HPC). Furnizorii nostril pun accent pe inovatie si  introduc constant noi solutii in cercetarea si dezvoltarea HPC, proiectarea sistemelor si constructia lor, implementarea, functionarea precum si  service-ul si intretinerea supercomputerelor.

Unul dintre furnizorii nostril, care creeaza solutii personalizate pentru a raspunde celor mai dificile provocari de proiectare si implementare HPC, este Supermicro. Portofoliul sau de servere si sisteme de stocare de inalta performanta va permite sa creati configuratii unice pentru a satisface orice sarcina de lucru. Strategia de introducere pe piata a Supermicro garanteaza  clientilor ca vor  beneficia  intotdeauna de cea mai recenta si mai buna tehnologie. Pe masura ce HPC se leaga din ce in ce mai mult de AI  accentul pe calculul de inalta precizie continua sa creasca. Descoperirile fascinante si complet noi pentru  unele dintre cele mai complexe solutii HPC sunt posibile cu sistemele AI,  si pentru a tine pasul cu cererea tot mai mare de putere de calcul pentru aplicatiile care combina HPC cu AI, Supermicro ofera solutii complete de cluster cu scalabilitate si configurabilitate ridicate.

Sistemele HPC se compun din:

  • Arhitecturi hardware: unde serverele ofera o gama larga de arhitecturi hardware, suport pentru procesoarele Intel Xeon, IBM Power Series, procesoare Intel Xeon PHI, placi acceleratoare FPGA si NVIDIA GPU precum si multe alte coprocesoare. Pentru sistemele de stocare suportul pentru memoria distribuita ( obiecte si stocare centralizata) este important;  iar  pentru sistemele de retea, retelele de mare viteza Mellanox sau Omni-Path bazate pe mediul real al aplicatiei clientului este important selecatrea hardware-ul potrivit.
  • Arhitecturi de sistem: sustinerea unei game largi de platforme de sistem, oferind servicii profesionale de proiectare si constructie intr-un mediu paralel. Avem solutii pentru a furniza o compilatie multi-varianta a mediului de operare, sprijinind clientii in ceea ce priveste configurarea mediului paralel, inclusiv a compilatorului si a mediului de operare, cu hardware-ul ales si nevoile lor reale.
  • Platforme de gestionare: o interfata operationala si o interfata web standard permit clientilor sa monitorizeze starea echipamentelor si sa le gestioneze de la distanta. Un programator de joburi unifica gestionarea si monitorizarea tuturor resurselor de calcul.

  • Servicii de optimizare a aplicatiilor: compania QCT, a carei oferta este inclusa in portofoliul nostru, a lansat laboratoare comune cu NVIDA si INTEL. In timpul testelor companiile au castigat experienta  in migrarea si reglarea eterogena. In fiecare an, se desfasoara cursuri de formare, care se finalizeaza cu eliberarea unui certificat pentru inginerii de aplicatii.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Data Direct Networks (DDN) | Solarflare | StorCentric | Supermicro

Persoana de Contact:

Lukasz Slupski

Pre-Sales Engineer
tel. +48 723 941 484
l.slupski@stovaris.pl