Selectează o Pagină

Securitate IT

Securitatea sistemului este strans legata de actualizarea  sistemelor de operare si a aplicatiilor instalate. Se presupune ca pana la 75% din atacurile cibernetice exploateaza vulnerabilitati cunoscute in software-ul comercial, care ar putea fi evitat prin actualizarea regulata a acestuia. In plus, 86% din vulnerabilitatile raportate provin de la aplicatii terte, cum ar fi Oracle / Sun Java (91% din atacurile bazate pe web; 76% din atacurile asupra sistemelor cu versiuni neacceptate de Java), Adobe Reader și Adobe Flash. Deoarece sistemele de operare sunt actualizate destul de frecvent  atacatorii se concentreaza asupra aplicatiilor. Din aceste motive, software-ul de gestionare a actualizarilor este esential pentru multe organizatii.

Stovaris ofera instrumente pentru gestionarea securitatii infrastructurii IT (servere, desktop-uri, notebook-uri si dispozitive mobile precum iPad, iPhone, Blackberry). Aceste produse accepta sisteme de operare pentru computere desktop precum Windows, Linux / Unix și Mac, precum si sisteme de operare pentru dispozitive mobile precum iOS, Android sau Windows Phone. Acestea protejeaza dispozitivele si datele importante de orice amenintari prin: gestionarea actualizarilor sistemului de operare si a aplicatiilor cu distributie la distanta, criptarea datelor, necesitatea respectarii politicilor de securitate, gestionarea accesului la retele, aplicatii sau porturi I / O pentru grupuri de lucru sau utilizatori individuali.

Securitatea retelei de calculatoare a unei companii este asigurata de urmatoarele componente, printre altele:

    • detectarea si blocarea programelor spyware,
    • gestionarea actualizarilor sistemului de operare sau ale aplicatiilor selectate,
    • blocarea aplicatiilor suspecte,
    • gestionarea accesului la porturile I / O ale computerului (in special, restrictiile privind scrierea pe unitatile flash USB),
    • detectarea sii blocarea accesului neautorizat in retea (intrusi).

De asemenea, oferim pachete software de gestionare a actualizarilor. Unele dintre ele sunt programe de completare pentru Microsoft System Center si sunt utilizate pentru a actualiza aplicatii terte, cum ar fi Java, Flash, Chrome, FireFox sau iTunes. System Center Configuration Manager va permite sa actualizati (cu propriile mecanisme) aplicatii terte.

Alte solutii permit actualizari si  gestionarea patch-urilor pe dispozitive endpoint, precum si pe servere care nu sunt Microsoft System Center. Folosindu-le orice organizatie poate detecta, analiza si actualiza in mod regulat si cuprinzator mii de sisteme bazate pe reguli auto-definite, fara a supraincarca reteaua sau a perturba productivitatea utilizatorilor.

Vizualizati, analizati si protejati diverse medii cheie

Va permite sa vizualizati toate patch-urile instalate pe sistemele client si sa efectuati evaluari ale vulnerabilitatii de securitate utilizand surse de informatii verificate si fiabile. Amenintarile identificate pentru sistemele de operare si aplicatiile de la terti pot fi apoi eliminate prin sistemele Microsoft Windows®, Linux și Mac OS®.

Automatizarea implementarii  rectificarilor

Solutia automatizeaza gestionarea si instalarea patch-urilor, oferind personalului IT un control detaliat bazat pe reguli asupra locului, momentului si frecventei de implementare a patch-urilor. Vulnerabilitatile de securitate pot fi reparate chiar si pe dispozitive offline, iar caracteristicile de planificare si regulile fac procesul mult mai rapid si mai usor.

Instalarea patch-urilor pe dispozitive la distanta

Aceasta functie este realizata prin utilizarea cloud-ului, permitand personalului IT sa evalueze starea sistemelor si sa instaleze patch-uri pe dispozitive situate oriunde in lume.Aceasta solutie nu necesita nici macar  o conexiune VPN.

Transfer securizat de date

Oferim o solutie sigura de transfer de date bazata pe protocolul PCoIP, gratie careia trimitem doar informatiile afisate sub forma de pixeli, nici o informatie comerciala nu paraseste vreodata resursele locale, cloud sau centrul de date. Datele si software-ul companiei sunt securizate in sistemele centrale astfel incat nimeni nu poate modifica sau filtra datele. Traficul PCoIP este securizat cu criptarea AES 256, care indeplineste cel mai inalt nivel de securitate cerut de agentiile guvernamentale.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Ivanti  

Persoana de Contact:

Jakub Bala

Product Manager
tel. +48 609 807 177
j.bala@stovaris.pl

Marcin Cichecki

Business Unit Director
tel. +48 (22) 24 84 000
m.cichecki@stovaris.pl