Selectează o Pagină
Formular de Contact
Daca sunteti interesati de produsele noastre va rugam sa ne contactati sau sa adresati o intrebare specialistilor nostri.

Evenimente si Webminarii

Această sectiune contine doar evenimentele programate in prezent. Inainte de un webinar programat, abonatii noștri vor fi notificati prin e-mail cu privire la detaliile webinarilor si prezentarilor. Un formular de inregistrare va fi disponibil de fiecare data inainte de un anumit eveniment.

Informatii generale despre webminariile organizate

 1. Participarea la orice  webinar este gratuita.
 2. Prin intermediul site-ului Stovaris, toti cei interesati pot participa de la distanta la traininguri si conferinte online.
 3. Dupa finalizarea procesului de inregistrare, participantul primeste la adresa de e-mail indicata un link catre pagina de eveniment.
 4. Conform programului trimis prin e-mail, participantul prin deschiderea url-ului primit merge pe site-ul gazda si  participa in direct la evenimentul solicitat- vede ecranul cu prezentarea si vorbitorul.
 5. Cu functia de chat, utilizatorul poate pune intrebari si poate participa la discutie.
 6. Toate seminariile web desfasurate pot fi inregistrate s apoi publicate pe site-ul Stovaris si/sau pe toate site-urile de social media de pe profilul Stovaris Sp. z o.o. (de exemplu, Facebook, Linkedin, YouTube).
 7. O conditie suficienta pentru a participa la webinar este un formular de inregistrare completat corect.

Cerinte hardware pentru participarea la webinar

 1. Inainte de a participa pentru prima data la un webinar organizat prin platforma GetResponse, utilizatorilor li se poate cere sa instaleze software si/sau plug-in-uri suplimentare.
 2. Pentru a utiliza corect si pe deplin platforma trebuie sa aveti un dispozitiv cu acces la Internet, echipat cu un browser web.
 3. Dispozitivul ar trebui sa fie echipat cu difuzoare (microfon optional) sau posibilitatea de a conecta casti.
 4. Platforma GetResponse ajusteaza calitatea si viteza afisajului la conexiunea dvs., asigurand performante optime atat pe conexiunile DSL, cat si pe cele mobile.

Regulamentul webinarului

Regulamentul webinarului

 1. Definitii

 

1.1 Webinarii – un tip de instruire online desfasurata si implementata folosind platforma GetResponse, care permite comunicarea bidirectionala intre liderul intalnirii si participanti, folosind instrumente virtuale.

1.2 Website – site-ul web www.stovaris.pl utilizat pentru inregistrarea Participantilor si informatii despre webinarii.

1.3 GetResponse – platforma folosita pentru a desfasura webinarii.

1.4 Organizatorul webinarilor disponibile la www.stovaris.pl/aktualnosci/webinaria/ este Stovaris Sp. z o.o., cu sediul social la str. Staniewicka nr.12, 03-310 Varsovia, inscrisa in Registrul antreprenorilor al Registrului Tribunalului National apartinand de Judecatoria Capitalei Varsovia, Sectia a XIII-a Comerciala a Registrului Tribunalului National. sub numarul KRS 0000758346, care este un distribuitor autorizat al produselor prezentate in timpul webinarilor din Polonia, denumit in continuare Organizator.

1.5 Participant – este orice persoana fizica care participa la webinarii (instruire).

1.6 Inregistrare – este o actiune intreprinsa de un participant in vederea participarii la un webinar, constand in completarea voluntara a unui formular de pe site si confirmarea participarii la webinar prin clic pe link-ul trimis de organizator.

 1. Drepturile Organizatorului

2.1 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica data sau de a anula cursul de formare in cazul unor evenimente intamplatoare si din motive independente de vointa Organizatorului. Aceste actiuni nu pot sta la baza niciunei revendicari din partea participantilor.

 1. Procesul de inregistrare
 • Inregistrarea se va face prin completarea corecta a formularului de inregistrare, care va fi pus la dispozitie de fiecare data dupa introducerea subiectului webinarului in cauza pe Site. Confirmarea si inceperea simultana a participarii la webinar se va face prin click pe link-ul trimis electronic de Organizator la adresa de e-mail indicata de participant in formularul de inregistrare.
 1. Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

4.1 Administratorul bazei de date personale este Stovaris Sp. z o.o. Strada Staniewicka nr. 12, 03-310 Varsovia.

4.2 Utilizatorul, prin furnizarea datelor cu caracter personal in formularul de inregistrare, declara ca:

4.2.1. sunt corecte,

4.2.2. isi da consimtamantul pentru prelucrarea datelor completate voluntar si transmise Administratorului (Legea din 29.08.1997 privind protectia datelor cu caracter personal, Dz.U.Nr 133 z 1997 r.) de catre Organizator in vederea realizarii serviciului webinar si in scopuri de marketing.

4.3 Fiecare utilizator are dreptul de a-si inspecta datele, precum si dreptul de a le corecta si de a solicita eliminarea. In acest scop va rugam sa ne contactati prin posta la adresa Stovaris Sp. z o.o., strada Staniewicka nr. 12, 03-310 Varsovia sau prin e-mail trimis la urmatoarea adresa: biuro@stovaris.pl.

4.4 Depunerea de catre Participant a unei cereri de stergere de catre Organizator a datelor furnizate in formularul de inregistrare face ca furnizarea ulterioara a serviciului de catre Administrator sa fie imposibila din motive tehnice si, prin urmare, echivaleaza cu stergerea contului Participantului.

 1. Obligatiile Participantului

5.1 Participantul se angajeaza sa utilizeze Serviciul in conformitate cu legislatia poloneza aplicabila, cu normele sociale si cutumiare, cu prevederile prezentelor reglementari si cu regulile de eticheta, si in special sa:

 1. actioneaze intr-o maniera care sa nu incalce drepturile altor participanti,
 2. sa nu transfere catre terti dreptul de a utiliza contul in Serviciu,
 3. sa monitorizeze orice posibile modificari aduse prezentului Regulament si sa se familiarizeze cu acestea.

 

 1. Politica de confidentialitate

Inregistrarile relevante sunt publicate pe site-ul stovaris.pl

 1. Conditii de utilizare

Inregistrarile relevante sunt publicate pe site-ul stovaris.pl

 1. Responsabilitate

8.1 Organizatorul nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele perturbari in functionarea Serviciului, neimputabile Organizatorului sau cauzate de forta majora sau interventii neautorizate a Participantilor sau a tertilor si in special pentru orice pierdere a datelor stocate in acesta.

8.2 Organizatorul prevede ca trainingurile prezentate pe site au doar caracter informativ si Organizatorul nu isi asuma nicio responsabilitate:

 1. pentru orice prejudiciu cauzat de inexactitati ale informatiilor furnizate in timpul instruirii, care nu rezulta din neglijenta sau rea vointa a Organizatorului;
 2. pentru orice daune cauzate de anularea sau amanarea antrenamentului;
 3. pentru orice prejudiciu cauzat de dezvaluirea datelor personale ale Participantului in mod legal si cu acordul Participantului.
 4. Reclamatii

9.1 Fiecare Participant are dreptul de a depune o plangere cu privire la functionarea Serviciului.

9.2 Plangerea va include:

 • Numele persoanei care face reclamatia;
 • Descrierea obiectului plangerii impreună cu motivele reclamatiei;
 • Adresa postala.

9.3 Reclamatiile vor fi depuse prin posta la adresa sediului social al Organizatorului webinarului. Depunerea unei plangeri este o conditie pentru a formula pretentii impotriva Organizatorului.

9.4 Reclamatiile care contin datele de mai sus vor fi luate in considerare de către Organizator in termen de 14 (in cuvinte: paisprezece) zile lucratoare de la primirea lor. Raspunsurile la reclamatii vor fi trimise prin posta recomandata.

9.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a prelungi termenul specificat la punctul 9.4. 9.4 in cazul in care investigarea reclamatiei necesita explicatii suplimentare sau intampina obstacole din motive independente de controlul Organizatorului (defectiuni ale echipamentelor sau ale retelei de internet etc.).

9.6 Mai mult, Organizatorul prevede ca examinarea reclamatiei poate necesita obtinerea de explicatii suplimentare de la Utilizator – timpul de furnizare a unor astfel de explicatii de catre Utilizator de fiecare data prelungeste perioada de examinare a reclamatiei.

9.7 Decizia Organizatorului de solutionare a unei reclamatii este definitiva.

 1. Cerinte tehnice pentru webinarii

10.1. O descriere a cerintelor tehnice poate fi gasita la www.stovaris.pl/aktualnosci/webinaria/.

 • Comentariile tehnice privind functionarea Serviciului trebuie trimise la următoarea adresa: biuro@stovaris.pl.
 1. Dispozitii finale

11.1 Reglementarile acestui Serviciu sunt disponibile la biroul Organizatorului si pe site-ul web www.stovaris.pl/aktualnosci/webinaria/.

11.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile in orice moment, daca acest lucru nu va afecta deteriorarea conditiilor de participare la Webinar.

11.3 Persoanele care nu indeplinesc niciuna dintre cerintele prevazute in acesti Termeni si Conditii sau care furnizeaza informatii false vor fi inadmisibile la Webinar.

11.4 Organizatorul nu va fi responsabil pentru:

11.4.1. Utilizarea incorectă a www.stovaris.pl/aktualnosci/webinaria/

11.4.2 Consecintele utilizarii necorespunzatoare a www.stovaris.pl/aktualnosci/webinaria/ de catre participantii la webinar.

11.4.3. Intreruperea accesului la www.stovaris.pl/aktualnosci/webinaria/

11.4.4. Utilizarea necorespunzatoare a platformei GetResponse de catre Participant.

11.5 Prin trimiterea formularului de inregistrare, Participantul confirma ca este de acord cu regulile webinarului cuprinse in acesti Termeni si Conditii.

11.6 In chestiunile care nu sunt reglementate aici, se vor aplica prevederile relevante ale legislatiei poloneze.

11.7 Regulamentele intră in vigoare la 1.04.2019.

Lista webinariilor si subiectele programate: