Selectează o Pagină

Platforme de Server

Fundatia oricarei solutii IT (de la un mic upgrade de camera server la solutii avansate de rezerva) a fost intotdeauna platforma de server, care actioneaza ca inima care conduce intregul organism. De-a lungul anilor  de activitate  am insotit schimbarile tehnologice cu impartasirea experientei  noastre  clientilor si partenerilor nostri. Datorita multor ani de prezenta pe piata IT am reusit sa ne familiarizam cu majoritatea solutiilor aplicate, acest lucru ne-a permis sa adunam cele mai bune solutii posibile intr-un singur loc, astfel incat fiecare client sa poata primi o platform de server adaptata nevoilor lor. Gama larga de produse si servicii oferite de Stovaris ne permite sa oferim clientilor nostri solutii diverse si cuprinzatoare. Portofoliul de produse  Stovaris include o gama larga de solutii dedicate platformelor de server – de la servere cu un singur processor  pana la platforme multiprocesor cu suport Xeon Phi, servere multi-nod si servere blade , solutii de asistenta  pentru server. Serverele blade, care se încheie cu solutii ce sustin invatarea profunda multi-GPU, adica sisteme cu densitate mare de placi grafice.

Producatorii cu care cooperam sunt marci de varf, recunoscute in  intreaga lume, dintre care enumeram:

  • Supermicro, un producator de servere cu o gama foarte larga de configuratii de dispozitive. Portofoliul extins al acestei companii include servere mid-range, precum si solutii complexe si avansate de invatare profunda.
  • QCT, producator al unei game largi de solutii de server pentru dulapuri industriale cu performante si scalabilitate ridicate.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Advantech | Xilinx

Persoana de Contact:

Pawel Waszniewski

Product Manager
tel.: +48 885 805 609
p.waszniewski@stovaris.pl