Selectează o Pagină

Servicii aditionale

Instalare

De la inceputul activitatii noastre ne asiguram ca fiecare client primeste nu numai produsul, ci si asistenta tehnica profesionala. Va vom ajuta sa instalati profesional toate dispozitivele oferite de noi, o sa va instruim cum sa le operati in mod optim si economic si sa asigurati o utilizare fara probleme.

Instruire

Organizam cursuri pentru a ne familiariza clientii cu cele mai noi tehnologii oferite de noi. Instruirile noastre ii ajuta partenerii sa verifice cum isi pot imbunatati sistemele IT prin intermediul solutiilor oferite de Stovaris. Instruirile sunt conduse de personal calificat cu mulți ani de experienta si practica. Subiectele instruirilor sunt adaptate la nevoile individuale ale clientilor si partenerilor nostri de afaceri.

Serviciu de inchiriere Matrix

Stovaris ofera, de asemenea, inchirierea de matrice de discuri, oferim dispozitive ale unor companii precum Infortrend, Promise, Nexsan. Echipamentul si timpul de inchiriere sunt stabilite individual cu clientul. Impreuna cu echipamentele, va oferim sprijinul unui inginer specializat, care va permite pornirea rapida si fara probleme a echipamentelor noastre in mediul dumneavoastra. Pentru mai multe informatii despre oferta noastra, va rugam sa contactati departamentul de vanzari Stovaris.

Serviciu de inchiriere scanere

Stovaris ofera inchirierea scanerelor de documente ale unor companii precum Panasonic și Fujitsu. Serviciul include livrarea de scanere catre client pentru o perioada de la 1 la 6 luni (in cazul inchirierilor mai lungi, conditiile sunt negociate individual). Dispozitivele inchiriate sunt eficiente din punct de vedere tehnic si sunt echipate cu software-ul necesar pentru scanare, furnizat de producator. Consumabilele sunt incluse in costul leasingului si sunt livrate pe cheltuiala furnizorului de servicii. Inlocuirea consumabilelor se face de catre locatar pe cont propriu. La  cererea speciala a clientului exista posibilitatea unui serviciu complet dedicate scanerului de catre furnizorul de servicii (inclusiv schimbul de materiale si consumabile). Pentru mai multe informatii despre oferta noastra, va rugam sa contactati Departamentul de vanzari Stovaris.

Serviciu de inchiriere Matrix

Oferim un serviciu de inchiriere de matrice de discuri de companii precum Infortrend și Promise. Dispozitivele sunt inchiriate pana la 2 saptamani, alti termeni sunt stabiliti individual. Scopul acestui serviciu este de a va permite sa va familiarizati cu dispozitivele noastre in mediile dvs. de lucru. Serviciul de inchiriere de echipamente include si asistenta din partea inginerilor certificati, care sunt pe deplin calificati in domeniul echipamentelor inchiriate de noi. Fiecare dintre ei are multi ani de experienta si  cunostinte dobandite nu numai în timpul instruirii, ci si aprofundate in timpul implementarilor in diferite medii ale clientilor. Pentru mai multe informatii despre oferta noastra, va rugam sa contactati Departamentul de vanzari Stovaris.

Serviciu de inchiriere scanere

Stovaris ofera posibilitatea inchirierii de cateva zile a scanerelor marcilor: Fujitsu si Panasonic. Scopul serviciului este de a testa functionalitatea si compatibilitatea echipamentului de scanare cu sistemele Clientului. Acest lucru permite clientului sa confirme si sa se asigure ca echipamentul pe care intentioneaza sa il achizitioneze indeplineste pe deplin asteptarile sale.

Persoana de Contact:

Michał Gardocki

Pre-Sales Engineer
tel. +48 502 447 112
m.gardocki@stovaris.

Sylwester Pytkowski

Pre-Sales Engineer
tel. +48 507 015 459
s.pytkowski@stovaris.pl

Sylwester Giermaz

Pre-Sales Engineer
tel. +48 501 361 013
s.giermaz@stovaris.pl

Łukasz Słupski

Pre-Sales Engineer
tel. +48 723 941 484
l.slupski@stovaris.pl