Selectează o Pagină

Retele Deschise

In zilele noastre castiga popularitate  o gama larga de posibilitati pentru compunerea si gestionarea mediilor de retea, in special atunci cand se  implementeaza sisteme de operare open source pe asa-numitele comutatoare programabile si de asemenea in proiectele  care folosesc  sisteme de calcul Edge distribuite de inalta performanta. Dezvoltarea dinamica a virtualizarii sistemului de operare a fost urmata de dezvoltarea tehnologiilor de virtualizare a retelei, cum ar fi SDN (Software-Defined Networking) si NFV (Network Functions Virtualization). Aceasta tendinta a condus la separarea functiilor sistemului de operare, gestionare si retea de hardware.

Reteaua deschisa face posibila construirea unei infrastructuri de retea bazata pe cele mai potrivite echipamente de retea concepute pentru o aplicatie specifica, profesionala. Oferta noastra include o gama completa de solutii din aceasta gama de produse, adica comutatoare bare-metalice (comutator cu cutie alba), software de gestionare deschisa si cabluri si module de retea concepute pentru sisteme SD-WAN.

Folosind echipamente de retea deschise (Open Networking), construite pe switch-uri precum QCT din seria QuantaMesh sau Mellanox (Nvidia Networking) si software-ul Netvisor ONE sau Cumulus Linux (NVidia Networking), clientii pot reduce costurile de achizitie cu pana  la 60%, comparativ cu furnizori traditionali – de ex Cisco, Arista. Acest lucru elimina dependenta de un singur furnizor, sustine si accelereaza activ inovatia. Arhitectura noastra valorifica puterea procesarii retelei prin distribuirea inteligenta a pachetelor catre fiecare comutator, oferind clientilor din orice punct o mai mare vizibilitate, depanari si actualizari ale sistemului  eficiente  in intreaga retea.

Posibilitati de utilizare a sistemelor de retea deschisa:

  • Echilibrarea incarcarii – Reduceti latenta si imbunatatiti capacitatea de retea.
  • Protocoale de descarcare – Ofera mai multa latime de banda si creste transmisia in retea.
  • Telemetrie de retea in banda – Imbunatateste gestionarea si monitorizarea retelei.
  • Securitate retea – Detecteaza atacurile DDoS, listele negre de adrese IP, imbunatateste securitatea retelei.
  • Network Packet Broker (NPB) – defineste structurile de cap si controleaza procesarea pachetelor de retea.
  • Procesare flux video – Permite traficul de date audio-video de mare viteza pe comutatoarele cu latime de banda mare.
  • Unified Fabric Manager (UFM) – permite telemetria retelei in timp real cu analize inteligente.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

NVIDIA 

Persoana de Contact:

Michał Sobieski

Product Manager
tel. +48 609 603 188
m.sobieski@stovaris.pl