Selectează o Pagină

Software de procesare a documentelor

Compania noastra este specializata in vanzarea scanerelor de documente. Elementul inerent asociat acestor dispozitive este fluxul de lucru al documentelor electronice intr- o companie (DMS – Document Management System). Un numar mare si in crestere de documente inseamna ca persoanele nu pot functiona efficient  fara sprijinul unui sistem DMS adecvat si fiecare institutie se straduieste sa imbunatateasca rezultatele activitatii sale. Una dintre solutii este utilizarea programelor speciale care se vor ocupa de procesarea automata a intregului proces.

Fluxul de lucru al documentelor electronice este o modalitate  din ce in ce mai populara de a organiza in mod corespunzator documentele intr-o companie. Aceste sisteme proceseaza  documente scanate si arhiveaza fisiere electronice, permit de asemenea si  crearea unei biblioteci de documente digitale. O astfel de functionalitate pune in ordine documentatia companiei si garanteaza ca niciun document important nu va fi pierdut, distrus sau compromis.

In calitate de distribuitor de scanere de documente, oferim partenerilor nostri doua aplicatii care sustin fluxul de procesare a documentelor in sistemele de flux de lucru pentru documente electronice:

  • Kofax Express 3.2
  • Abbyy Finereader 15

Principalul produs pe care il oferim partenerilor nostri este software-ul Kofax Express 3.2, o aplicatie usoara pentru scanarea in lot a documentelor. Stovaris  ofera cele mai bune seturi de scanare, constand dintr-un scaner si un software dedicat. Avantajul fiecarui set este integrarea sa perfecta cu sistemul existent al fluxului de lucru al documentelor, eficienta ridicata si calitatea scanarii, precum si operarea simpla.

Aplicatia Kofax Express include

– modul de scanare  care utilizeaza scanerul la capacitatea sa maxima,

– un modul care imbunatateste calitatea documentelor scanate pe baza tehnologiei VRS,

– modul de indexare, care poate salva documente cu nume continute in coduri de bare, precum si bazate pe procesarea textului – Kofax Express 3.2 foloseste tehnologia OCR pentru indexare.

Caracteristici cheie

– interfata intuitiva si usor de utilizat,

– posibilitatea imbunatatirii calitatii dupa scanare,

– citirea codurilor de bare 1D / 2D,

– posibilitatea prelucrarii documentelor scanate in trecut – importul dintr-un dosar,

– crearea PDF-urilor care pot fi cautate,

– mecanisme eficiente de compresie,

– multe optiuni de export,

– integrare completa utilizand SDK,

– indexare imbunatatita bazata pe scripturi de validare si informatii preluate din baze de date.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Kofax

Persoana de Contact:

Sylwester Giermaz

Product Manager
tel. +48 501 361 013
s.giermaz@stovaris.pl

Michał Gardocki

Pre-Sales Engineer
tel. +48 502 447 112
m.gardocki@stovaris.pl