Selectează o Pagină

Servicii de Administrare IT si Securitate

Termenul „securitate” in IT are o semnificatie foarte larga si se poate referi atat la stocarea sigura a datelor, cat si la securizarea acestora impotriva accesului neautorizat.

Securitatea este un proces continuu de evaluare constanta a situatiei actuale, de identificare a nevoilor si ajustare a configuratiilor. Evaluarea amenintarilor in timp real si increderea in mediul IT vor permite companiilor sa ia decizii mai bune de securitate. Un exemplu practic este acordarea de privilegii suplimentare utilizatorilor numai dupa verificarea comportamentului lor anterior. O astfel de actiune elimina abuzul.

De ce sa investim in securitatea IT?

Accesul pe scara larga la Internet si colectarea unei cantitati crescatoare de informatii in format electronic forteaza investitii sporite in securitate. O securitate inadecvata poate duce la pierderea informatiilor clasificate sau a datelor personale, ce pot avea consecinte foarte grave, inclusiv legal. Pe de alta parte, o defectiune a hardware-ului sau a sistemului IT poate duce la nefunctionari in fluxul de munca a  companiei, ceea ce implica pierderi financiare. Trebuie amintit ca un sistem IT este la fel de sigur ca veriga cea mai slaba astfel, investitiile in cele mai moderne sisteme nu vor da roade decat daca nu este elaborat un plan adecvat sau nu este instalat un software fiabil.

Din acest motiv, merita sa folositi serviciile specialistilor care nu numai ca vand dispozitive si instrumente ce imbunatatesc securitatea IT, dar ofera si asistenta in selectia lor. La Stovaris putem oferi cele mai bune solutii in acest domeniu, care includ:

  • instrumente care faciliteaza gestionarea resurselor IT, adica atat dispozitive si servicii fixe, cat si mobile,
  • desktop-ul virtual si protocolul PCoIP responsabil pentru codificarea desktopului de server de pe care utilizatorul se conecteaza,
  • echipamente moderne care permit criptarea suporturilor media, precum stick-uri USB externe,
  • software de gestionare a utilizatorilor.

Oferim doar instrumente si echipamente de la cei mai buni producatori. Investitia in acestea creste securitatea IT a companiei dumneavoastra  si faciliteaza adesea utilizarea infrastructurii IT complexe.

Va vom ajuta sa alegeti solutii pentru a va imbunatati securitatea IT

Expertii nostri va pot ajuta sa alegeti cele mai potrivite solutii pentru afacerea dvs. Va vom sugera cele mai bune instrumente pentru gestionarea resurselor IT si criptarea mediilor, protocoale PCoIP pentru lucrul cu desktopurile virtuale si multe altele, la cerere ne putem ocupa de implementarea si configurarea acestora.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

DataLocker | Ivanti | Proget | Teradici | Silex