Selectează o Pagină

Servere de Consola

O retea de birouri la distanta aflata  in crestere ajuta la consolitarea sferei de influenta a unei companii dar, demonstreaza si cresterea sa constanta. In acelasi timp, operarea infrastructurilor IT la distanta creeaza multe responsabilitati suplimentare pentru administratorii de retea, care trebuie sa se ocupe de instalarea si intretinerea continua a tuturor aplicatiilor si serverelor distribuite, precum și a multor dispozitive de retea. De asemenea, este responsabilitatea departamentului IT sa integreze dispozitivele la distanta cu sistemele centrale de gestionare, autentificare, autorizare si contabilitate a retelei – numai acest lucru va asigura un control si o securitate corespunzatoare. O retea distribuita are in mod inerent mai multe vulnerabilitati si este mai susceptibila la perioade de nefunctionare. Expertii IT sunt de serviciu in sucursale mari la distanta, dar nu in magazine sau birouri mici de vanzari – si aici costurile rezultate din defectiunile retelei pot ajunge la sume enorme.

Comutatoarele de Consola permit administratorilor de retea sa gestioneze in siguranta dispozitivele alocate Camerei Serverului, cum ar fi: servere, comutatoare, routere, biblioteci de benzi, tablouri de discuri, centrale telefonice, module de aer condiționat, PDU sau UPS. Dispozitivele Server prin comutatoare de consola (servere) pot fi operate de la distanta (din orice loc din lume) prin reteaua TCP / IP (așa-numita Serial-over-LAN).

Serverele de Consola, care permit gestionarea serverelor si a altor dispozitive de ex. printr-un port serial, face posibila, printre altele, reconfigurarea routerelor de la distanta, fara a face disponibil serviciul de retea sau modificarea setarilor controlerului de la  matricea de discuri.

Folosind o versiune speciala a sistemului de operare Linux, comutatoarele de consola ofera performante de securitate si fiabilitate optime atunci cand sunt implementate impreuna cu software-ul de management. Acestea ofera companiilor de telecomunicatii o solutie completa si centralizata pentru gestionarea infrastructurii de retea.

Comutatoarele pentru console se integreaza cu usurinta prin intermediul  benzilor  de alimentare inteligente si produselor  selectate de la terti (Eaton, Socomec, Vertiv). Datorita acestei functionalitati comutatoarele de consola permit controlul direct al alimentarii cu energie a dispozitivelor la distanta.

Compania Stovaris lucreaza cu cei mai mari furnizori de comutatoare de server / consola.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Lantronix | Opengear |

Persoana de Contact:

Przemysław Prochera

Business Development Manager
tel. +48 668 157 173
p.prochera@stovaris.pl