Selectează o Pagină

Mediu de stocare criptat gestionabil

Stovaris este capabil sa ofere o solutie completa pentru protectia completa a datelor, adica unitati USB criptate hardware de la Kingston, gestionate de software-ul DataLocker.

Unitatile flash USB criptate Kingston sunt proiectate pentru protectia  eficienta a datelor și in conformitate cu directivele agentiilor (de exemplu, TAA și FIPS). Unitatile flash USB de la Kingston sunt solutia optima pentru aplicatii guvernamentale si companii de toate dimensiunile. Angajatii care transfera date corporative folosind unitati flash obisnuite le pun in pericol. Merita sa protejati datele confidentiale sau sensibile facand ca unitatile flash criptate Kingston sa devina un standard corporativ. Cu posibilitatea de a alege dintre mai multe modele si capacitati, fiecare companie poate selecta memoria  potrivita  pentru a  servi nevoilor lor. Atunci cand se utilizeaza USB – chiar daca sunt criptate si sigure – angajatii pot fi oarecum neglijenti, punand astfel in pericol datele sensibile, acest lucru poate fi ajutat prin gestionarea centralizata, crearea si aplicarea politicilor care definesc ce este utilizarea acceptabila.

Metode de criptare

Criptarea unitatilor flash USB se poate face in doua moduri diferite: bazate pe hardware sau bazate pe software. Criptarea bazata pe hardware foloseste un procesor separat care este incorporat fizic in memoriile care urmeaza a fi criptate. Procesorul foloseste tehnologie avansata, oferind algoritmi care genereaza o cheie de criptare care nu este dezvaluita  sistemului gazda sau stocata in memoria sistemului. Faptul ca unitatile flash USB criptate hardware DataTraveler și IronKey din Kingston nu necesita niciun software suplimentar sau aplicatii instalate pe computerele gazda le face sa fie mai usor de gestionat pentru departamentele IT.

De asemenea, fiti constienti de disponibilitatea solutiilor gestionate central, care ofera o gama si mai mare de optiuni de securitate, scalabilitate si gestionare. Kingston a dezvoltat solutii pentru gestionarea memoriilor sale criptate in cooperare cu DataLocker. Software-ul de gestionare centralizata DataLocker extinde functionalitatea unitatilor flash USB criptate Kingston din portofoliul nostru.  Platformele SafeConsole și Enterprise Management System (EMS) ale DataLocker ofera solutii software pentru gestionarea centralizata a unitatlor USB criptate. Cu solutiile  gestionate central administratorii IT pot gestiona cu usurinta aceste unitati. Aceasta  functionalitate permite respectarea reglementarilor. Prin gestionarea stocarii intr-o maniera centralizata, administratorii IT pot oferi un suport mai bun avand la dispozitie instrumente avansate care simplifica integrarea si utilizarea resurselor, cum ar fi:

  • resetare parola la distanta,
  • setarea regulilor pentru parola,
  • blocarea utilizatorului de a scrie fisiere pe mass-media,
  • transferul in siguranta a fișierele publicate direct pe dispozitiv,
  • colectarea jurnalelor de pe dispozitive,
  • reutilizarea memoriei retrase din utilizare.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

DataLocker

Persoana de Contact:

Michał Sobieski

Product Manager
tel. +48 609 603 188
m.sobieski@stovaris.pl

Marcin Cichecki

Business Unit Director
tel. +48 (22) 24 84 000
m.cichecki@stovaris.pl