Selectează o Pagină

Utilizarea dispozitivelor medicale in retea

Produsele din portofoliul nostru sunt concepute pentru o conectivitatea in retea cu crestere rapida. Toate dispozitivele medicale, care nu au o interfata de retea, dar au alte conexiuni, pot fi incluse in reteaua Ethernet sau Wi-Fi. Atasamentele accepta interfete Ethernet, USB, RS-232. Datele de iesire de pe dispozitive medicale, de ex. Aparatele cu raze X, ECG sau monitoarele de tensiune arteriala, pot fi transmise si distribuite intr-o retea LAN  datorita atasamentelor de retea special adaptate. In acest fel dispozitivele care nu au adaptoare de retea incorporate, dar care necesita acces la distanta sau transfer de date intr-o alta locatie din spital pot fi inca utilizate. Serverele de acces la retea (in acest caz, de la Silex) sunt echipate cu cea mai recenta tehnologie pentru a obtine performante ridicate, oferind in acelasi timp transfer de date sigur printr-o interfata de criptare a datelor incorporata. Toate acestea sunt posibile in retele LAN cu fir sau retele WLAN fara fir.

Un alt grup de solutii care imbunatatesc conectivitatea dispozitivelor din retea sunt produsele Lantronix, in special SGX 5150 MD, care permite cadrelor medicale sa acceseze si sa monitorizeze starea de sanatate a pacientilor, in timp real. Cu o vizibilitate exacta, la cerere, a starii de sanatate a pacientului, medicii si asistentele pot oferi un tratament  personalizat si pot imbunatati calitatea vietii pacientilor lor.

Aplicarea solutiilor de acces la retea:

  • Pompele de perfuzie
  • Monitorul pacientului
  • Mașini ECG de diagnosticare
  • Echipamente portabile cu raze X
  • Glucometre
  • Pulsoximetre
  • Masini cu raze X
  • Analizoare manuale de sange
  • Sisteme de chirurgie endoscopica
  • Echipamente de chirurgie optica

Platforma SGX 5150 MD este conceputa pentru a sustine resursele critice si pentru a proteja operatiunile de accesul neautorizat, oferindu-va  incredere ca datele dvs. sunt întotdeauna sigure. Faciliteaza livrarea de date catre o infrastructura cloud privata sau publica si o aplicatie mobila, astfel incat sa puteti urmari activele organizatiei dumneavoastra  in orice moment. SGX 5150 MD ofera conectivitate la orice dispozitiv medical, oferind mai multe optiuni de interfata pentru a va conecta practic la orice solutie medicala. Suporta  interfete seriale cu unul sau doua porturi RS-232, USB 2.0 cu moduri gazda si dispozitiv si interfete Ethernet. Dispozitivul ofera  si conectivitate Bluetooth® și Wi-Fi®. Dispune de Wi-Fi de 5 GHz (802.11ac) de inalta  performanta, conectivitate wireless fiabila si durabila si latime de banda pentru procesarea datelor de mare viteza.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Lantronix

Persoana de Contact:

Marcin Cichecki

Sales Director
tel. +48 222 484 000
m.cichecki@stovaris.pl

Przemysław Prochera

Business Development Manager
tel. +48 668 157 173
p.prochera@stovaris.pl