Selectează o Pagină

Managementul Dispozitivelor Mobile (MDM)

Sistemele MDM (Mobile Device Management) sunt concepute pentru a gestiona dispozitive mobile care ruleaza diferiti operatori si sisteme de operare corporative. Scopul principal al platformelor MDM este securizarea datelor in dispozitivele mobile gestionate utilizate in device-uri (tablete, smartphone-uri). O caracteristica importanta a unui astfel de software este  capacitatea de a integra dispozitivele mobile cu infrastructura de retea a companiei si configuratia lor la distanta.

Oferim platforme care va permit sa controlati functiile dispozitivului, ceea ce inseamna ca echipamentul portabil devine supus politicii de securitate aplicate de organizatie. Astfel sunt create limitari stricte de hardware si sistem. Sistemele MDM oferite de Stovaris permit geolocalizarea dispozitivelor, ceea ce inseamna ca echipamentul mobil al unei companii poate fi localizat atat in intervalul de timp al folosirii lor activ, cat si in miscare. Platforma MDM permite si accesul la istoricul miscarilor utilizatorilor de dispozitive mobile si pastreaza distanta parcursa.

Solutiile partenerului nostru (compania Proget) permit criptarea datelor  utilizand algoritmi criptografici de cel mai inalt standard. Datorita actualizarilor de securitate  oamenii de afaceri pot fi siguri ca sistemul lor este rezistent la orice incercari neautorizate de interceptare a datelor.

Posibilitatile mari de a controla lumea aplicatiilor si integrarea serviciilor de afaceri, cum ar fi poșta, calendarul, contactele, browserul, permit controlul deplin asupra activitatilor utilizatorilor unei anumite companii. Folosind sistemul Proget MDM, inginerii IT beneficiaza de funcționalitatile unui  desktop la distanta, cest acces de la distanta pentru personalul IT la dispozitivele mobile accelereaza semnificativ rezolvarea multor probleme care pot aparea in timpul activitatii utilizatorilor lor.

In zilele noastre, tendința BYOD si dezvoltarea functiilor legate de gestionarea aplicatiilor si integrarea cu sistemele corporative fac ca  sistemele MDM sa fie din ce in ce mai des mentionate in contextul mai larg al gestionarii mobilitatii intregii companii.

In oferta Stovaris avem solutia MDM de la Proget, a carei sarcina principala este de a gestiona flota de dispozitive intr-un mod sigur. Solutia pilot Proget a fost creata de programatori polonezi, pe baza propriilor idei si caracteristici de securitate. Sistemul Proget MDM nu este o platforma inchisa, ci se dezvoltat tot timpul, iar programatorii si inginerii au introdus recent multe functionalitati in sistem la cererea utilizatorilor. Asadar, solutiile Proget ar trebui vazute ca o baza solida care poate fi modelata si adaptata nevoilor clienților nostri.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Proget | Ivanti  

Persoana de Contact:

Jakub Bala

Product Manager
tel. +48 609 807 177
j.bala@stovaris.pl

Marcin Cichecki

Business Unit Director
tel. +48 (22) 24 84 000
m.cichecki@stovaris.pl