Selectează o Pagină

Servere pentru Centre de Date

Serverele pentru Centrele de Date formeaza una dintre cele mai noi divizii de produse. Un centru de date necesita masini foarte puternice pentru a functiona optim si este compus numai din sistemul informatic și echipamentele acestuia (sisteme de stocare si comunicatii), ci si din conexiuni redundante de transmisie a datelor, echipamente de control al mediului, echipamente de monitorizare si o intreaga serie de dispozitive de securitate. Hardware-ul pentru computer (server) este nucleul intregului centru de date, iar dezvoltarea acestuia determina directia evolutiei centrului. Intre timp, conceptul de aplicatii ale viitorului stabileste tendinte și directii de dezvoltare pentru centrele de date si in acest sens oferta noastra este cuprinzatoare.

Constructia Centrului de Date

Serverele RACK pentru centrele de date pe care le oferim sunt solutia ideala necesara unei  afaceri in crestere. Aceste servere beneficiaza de un design modular inovator care permite extinderea rapida si ofera un sistem central de alimentare si racire pentru a reduce costurile de operare si consumul de energie. Facilitatea de intretinere frontala si gestionarea centrala fac ca serverele noastre RACK sa fie extrem de usor de implementat si operat. Combinate cu sistemele de operare dedicate Cloud Computing, acestea ofera o solutie completa de cloud computing pentru mediile centrelor de date, optimizand TCO total.

Portofoliul nostru de solutii pentru cloud computing destinat unui centru de date modern este apreciat pe scara larga pentru modularitatea sa remarcabila. Ne bazam pe arhitectura Rack Scale conform specificatiilor Intel si Scorpio, combinand energie centralizata, racire si gestionare, precum si asigurand fiabilitate si implementare rapida. Sistemele rack sunt concepute pentru a minimiza timpii de nefuncționare si a usura intretinerea, precum și pentru a reduce costul de proprietate (TCO) si a creste rentabilitatea investitiei (ROI). Designul inovator este ideal pentru centrele de date moderne si solutiile cloud. Serverele au un timp scurt de instalare care accelereaza implementarea.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Supermicro

Persoana de Contact:

Paweł Waszniewski

Product manager
tel. +48 885 805 609
p.waszniewski@stovaris.pl