Selectează o Pagină

Scanere de documente Fujitsu

Oferta de scanere a companiei Stovaris include cele mai bune dispozitive ale marcii Fujitsu, care a fost apreciata de utilizatori polonezi de scanere  ani de zile.

Scannerele de birou sunt concepute pentru utilizatorii care proceseaza cantitati mici de documente (pana la cateva mii de foi pe zi). Sunt ideale pentru companiile mici  care au  nevoie sa arhiveze documente, sa scaneze rapoarte sau sa implementeze un sistem accesibil de gestionare a documentelor. Sunt dispozitive robuste, compacte, care ofera utilizatorilor scanarea prin USB, culoare duplex si mono la viteze de pana la 60 de foi pe minut. Scanarea se face prin ADF (Automatic Document Feeder) sau prin intermediul geamului  de scanare.

Scannerele pentru grupuri de lucru sunt proiectate pentru aplicatii de baza a  gestionarii  documentelor. Aceste dispozitive sunt functionale si au cele mai bune performante de scanare pentru medii / companii de dimensiuni mijlocii. Scanerele din acest grup ofera utilizatorului ADF sau scanare plata. Dispozitivele ofera  scanare duplex, color si mono la viteze de pana la 80 de foi pe minut in dimensiuni de la A8 la A4.

Scannerele departamentale sunt ideale pentru procesarea centralizata si pentru utilizare in aplicatii care necesita imagini si documente de inalta calitate. Rezolutia lor ridicata si viteza de scanare de pana la 100 de imagini pe minut le fac ideale pentru intreprinderile mici si mijlocii care necesita o solutie usor de utilizat si extrem de eficienta pentru conversia documentelor pe hartie in imagini digitale.

Scannerele de productie sunt concepute pentru utilizatorii care scaneaza pana la 100.000 de foi pe zi. Aceste scanere avansate combina viteza, performanta si usurinta utilizatorului pentru a oferi o procesare eficienta  a imaginii la nivel de productie. Pot procesa pana la 270 de imagini pe minut la o rezolutie inalta si in dimensiuni de la A8 la A3. In plus, dispozitivele sunt echipate cu un ADF de mare capacitate si un senzor cu ultrasunete pentru a preveni alimentarea dubla.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Fujitsu

Persoana de Contact:

Daniel Murawski

Product Manager
tel.: +48 691 701 175
d.murawski@stovaris.pl

Michał Gardocki

Pre-Sales Engineer
tel. +48 502 447 112
m.gardocki@stovaris.pl