Selectează o Pagină

Imagistica Medicala

Imagistica medicala este utilizata in domenii ale medicinei precum diagnosticul cu raze X, tomografia, ultrasonografia (USG) si medicina nucleara. Dezvoltarea foarte rapida a informaticii a contribuit la crearea de noi domenii de diagnosticare cu ajutorul afisajelor medicale, iar metodele de imagistica mai avansate au necesitat o putere de calcul ridicata si o putere de  arhivare a datelor obtinute datorita acestora. Aceste cerinte au fost indeplinite de generatia de statii medicale modern care ofera o analiza mai precisa a pacientului examinat. Solutiile aplicate permit obtinerea de imagini la cea mai buna rezolutie, cu contrast optim, iar sistemele IT permit stocarea acestor imagini, in arhiva noastra timp de 20 de ani, cu o calitate neschimbata.

In zilele noastre, diagnosticul medical profesional nu mai este doar despre solutii analogice, cum ar fi filmele sau filmele cu raze X, ci  si despre sisteme de ultima generatie care au revolutionat activitatea zilnica a medicilor, tehnicienilor si clinicienilor. Compania noastra ofera sisteme avansate de imagistica medicala: monitoare medicale calibrate, statii de vizualizare si diagnostic radiologic,  detectoare digitale de raze X. Oferta noastra include si sisteme de diagnosticare a imaginii in salile de operatii, proiectoare laser care functioneaza  in modul DICOM, scanere de documente care permit conversia versiunilor analogice ale rezultatelor examinarii in forma lor digitala si duplicatoare CD / DVD / BD care permit producerea in serie a discurilor cu de ex. rezultatele examinarii. In partea care nu are legatura cu imagistica medicala, ne concentram pe sistemele care organizeaza  si faciliteaza procesele de stocare securizata a datelor ale unitatilor medicale, gestionarea camerelor serverelor din spitale, arhivarea fiselor medicale sau lucrul la un post medical specific.

Facilitatile medicale din Polonia sunt supuse in mod constant investitiilor intensive si modernizarii resurselor de diagnostic si IT. Ca raspuns la aceasta cerere, in stransa cooperare cu cei mai importanti producatori mondiali, oferim solutii inovatoare pentru imagistica medicala imbogatita cu o gama impresionanta de servicii de experti si instruire cu privire la anumite aplicatii si solutii. Pe de alta parte, datorita cooperarii noastre cu parteneri – furnizori de sisteme HIS, PACS și RIS – putem oferi un raspuns cuprinzator la nevoile de digitalizare in clinici, spitale, sectii si laboratoare medicale. In acelasi timp, oferim implementare si asistenta pentru servicii. Oferta noastra in domeniul medicinei este mult mai larga decat imagistica medicala. Pentru institutiile medicale oferim o gama  intreaga de hardware si software IT, celelalte specializari ale noastre sunt complementare acestui domeniu si in fiecare dintre ele putem gasi solutii dedicate sistemelor care functioneaza in clinici, cabinete sau spitale.

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

BARCO | Lantronix | Opengear