Selectează o Pagină

Retele IT

Termenul retele IT acopera un spectru foarte larg de produse si solutii. Compania noastra se concentreaza pe cateva grupuri selectate si  enumerate mai jos. Pentru fiecare dintre aceste categorii cooperam doar cu furnizorii care sunt lideri in zona lor de acoperire.

Din categoria placi de retea, in afara de cardurile standard 1/10/25 Gb, oferim si cele cu functionalitati suplimentare cum ar fi Low Lattency <1µs, protecție DDoS, Packet Capture, PCoIP (desktop virtual).

Gama de comutatoare de retea include comutatoare Ethernet, Infiniband, SDN și PoE.

Un grup separat sunt produsele legate de monitorizarea si securitatea retelei care formeaza asa-numita platforma de vizibilitate a retelei si platforma de livrare a securitatii. Acesta grup este compus din comutatoare specializate care agregheaza si filtreaza traficul de retea livrat catre acestea prin TAP (Test Access Points). In plus, in acest grup oferim sonde de trafic in retea si inregistratoare de pachete (Captura de pachete). Dispozitivele mentionate permit cea mai eficienta utilizare a instrumentelor pentru monitorizarea retelei, aplicatii si securitate IT, inclusiv solutii de la Extrahop, care reprezinta un punct important in portofoliul nostru de produse – in sectiunea Management si securitate IT.

Oferta este completata de servere si accesorii de timp NTP / PTP precum si insertii optice (transciever) si cabluri AOC și DOC.

Va ajutam sa construiti retele IT moderne

Scopul nostru este sa oferim solutii IT moderne, inclusiv servere de timp, care va permit sa construiti rețele IT fiabile și eficiente. Oferim, printre altele, placi de retea si switch-uri, de ex. NBP, acestea vin la pachet cu asistenta profesionala in selectie si la cerere ne putem ocupa si de implementarea acestora.

De asemenea, ne ocupam de securitatea infrastructurii IT a carei baza este monitorizarea constanta a retelei. Avem, printre altele, testere, contoare moderne de trafic in retea si inregistratoare de pachete de date. Administratorii care le utilizeaza pot reactiona continuu la orice probleme si amenintari care apar in sistemul IT reducand astfel de ex. riscul esecului. Aceste instrumente permit cautarea de puncte slabe in infrastructura si asa-numitele blocaje, care au un impact negativ asupra eficientei muncii in companie.

Baza oricarui sistem IT sunt serverele de timp, care sunt incluse si in oferta noastra.  Ca distribuitor de dispozitive si instrumente IT, putem oferi cele mai bune solutii, asa ca va invitam sa analizati oferta noastra variata de produse:  contoare de trafic de monitorizare a retelei, testere, diferite tipuri de placi de retea, comutatoare NBP si alte produse specifice – la cerere va vom ajuta sa alegeti!

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Allegro Packets | NVIDIA | QCT | ProLabs