Selectează o Pagină

Infrastructura IT si Centre de Date

Un Centru de Date actual este un centru tehnologic modern format dintr-o camera de servere si un numar de dispozitive care ii sustin funcționarea.Centrul de Date este utilizat pentru stocarea si prelucrarea informatiilor si ofera un mediu sigur pentru date. O problema  importanta o ridica dificultatea accesului complet la toate dispozitivele din Centrul de Date, monitorizarea si gestionarea acestora. Compania noastra va propune  o serie de produse care sa rezolve toate aceste probleme.

Stovaris va ofera o serie de solutii ce aduc in prim plan echipamente si instrumente pentru Camera de Server destinate sa sprijine administratorul in procesul de gestionare, asigurand securitatea datelor si continuitatea lucrului.Solutiile noastre includ comutatoare de consola si pachete de aplicatii care le sustin functionarea, rafturi specializate cu sisteme avansate de racire, servere de înalta performanta, benzi de alimentare si surse de alimentare neintreruptibile. In plus, ca parte care conecteaza toate elementele centrului de date, oferim sisteme de gestionare a camerei serverului (DCIM).

Noi va ajutam sa construiti o Infrastructura IT profesionala

In cooperare  cu noi antreprenorii pot crea sau moderniza chiar si o infrastructura IT foarte avansat de la zero. Oferta noastra larga include, printre altele:

  • echipament modern pentru Camera de Server, de exemplu: rafturi, comutatoare KVM, benzi de alimentare si servere , console si Centre de Date, toate acestea avand disponibilitate si in versiune micro,
  • software specializat pentru gestionarea centrelor de date, inclusiv gestionare si acces de la distanta,
  • Solutii IoT care va permit simplificarea afacerii si cresc rezistenta infrastructurii IT in fata diferselor amenintari si riscuri,
  • dispozitive de siguranta, incluzand aici in special surse de alimentare neintreruptibile

Vindem Hardware și Software de la cei mai buni producatori din lume si oferim asistenta de specialitate in selectarea si implementarea acestora.

Pariati pe tehnologiile IT de la Stovaris!

Schimbarile dinamice din industria IT, evolutia platformelor de  server si aparitia tehnologiilor de virtualizare  & cloud computing,  precum si  cerintele in crestere ale clientilor ii obliga pe arhitectii IT sa isi  revizuiasca abordarea in planificarea Centrelor de Date. Serverele, ca cel mai important strat al unui Centru de Date, sunt supuse acelorasi tendinte și cerinte. Proiectarea corecta a acestora devine cruciala pentru utilizarea planificata a Centrului de Date.

Ne vom asigura ca infrastructura dumneavoastra IT nu este doar fiabila si functionala, ci mai presus de toate eficienta in indeplinirea tuturor  sarcinilor stabilite mai inainte.Oferim numeroase console si  Centru de Date, comutatoare KVM, surse de alimentare neintreruptibile, rafturi, echipamente IoT si  IT – pe care va invitam sa le descoperiti incepand o colaborare cu noi!

Acest grup de produse se bazeaza pe solutiile companiilor:

Lantronix | Opengear | QCT | Scale Computing |