Selectează o Pagină

Advantech

Advantech a fost fondata in 1983 si are sediul in Taiwan. Compania este numarul unu incontestabil in serviciile si solutiile utilizate pentru industriile de transport si energie. Veniturile Advantech in 2010 au fost de doar 231 de milioane USD, in timp ce in 2017 erau deja de 1,45 miliarde USD. Compania este inca in crestere foarte dinamica, in fiecare an inregistrand cu cel putin 10% mai multe venituri (YoY) (cresterea asumata de consiliul de administratie este de 8%). Rezultatele financiare ale companiei ilustreaza foarte bine potentialul pe care il are in industrie. In 2000 fabricile inteligente erau o raritate, acum Advantech si-a propus ca obiectiv modernizarea tuturor fabricilor conform planului Industry 4.0.

Advantech la nivel mondial

In 2017, ponderea Advantech in vanzarile totale a reprezentat pentru piata industriala succesiv America 28%, China 32%, Asia 14% si Europa 17%. Este de remarcat ponderea foarte mare pe piata americana, unde un astfel de rezultat demonstreaza ca echipamentele sunt de cea mai buna calitate, iar solutiile propuse de producator corespund perfect nevoilor clientului. Ponderea companiei in segmentul IPC (Industrial PC) este de peste 32%, acest numar crescand succesiv lasand mult in urma cea mai apropiata concurenta (Siemens, sub 18%). In Polonia, Advantech ofera o facilitate mare care urmeaza sa sustina piata din Polonia si Europa de Est, datorita careia suportul tehnic si accesul la prezentarile de solutii este extrem de usor pentru piata poloneza. In fiecare an, Advantech este premiat cu primul loc in competitii precum Worldwide Industrial PC sau Taiwan Excellence.

Suport global

Advantech, datorita unei retele foarte bine dezvoltate a birourilor sale, permite suportul tehnic pentru un proiect derulat in orice loc al lumii. In plus, clientii straini care achizitioneaza solutii din alta tara pot avea echipamentele servisate direct in tara lor, fara a fi nevoie sa le trimita in strainatate. Aceasta optiune permite sprijinirea integratorilor nostri nativi care isi implementeaza solutiile in intreaga lume. Producatorul este cunoscut in intreaga lume pentru rata de esec foarte scazuta, creeaza componente care pot functiona sub sarcina grea chiar si in intervalul de temperatura de la -40 °C la +80 °C. Astazi, Advantech produce cele mai robuste SSD-uri, a caror rata de esec scade in fiecare an, iar in 2018 a atins un record de 0,08%

Advantech creeaza solutii datorita carora fiecare fabrica poate fi modernizata la nivelul celei de-a patra revolutii industriale (Factory 4.0). Solutiile iFactory sunt destinate in primul rand companiilor care doresc sa utilizeze fabrici inteligente, de ex. producatori de produse alimentare, electronice, masini sau furnizori de energie. In timp ce solutiile CNC au fost create pentru monitorizarea inteligenta a masinilor. Portofoliul de produse Advantech include peste 8.000 de dispozitive pentru o varietate de industrii, de la module I/O mici, PC-uri industriale (IPC), sisteme de calcul incorporate pana la carduri PCI-e, unitati flash industriale si servere rack. Platformele Advantech ofera detectie, monitorizare si comunicare la distanta cu instrumente de integrare si analiza a datelor. Acest lucru le face ideale pentru utilizare in diverse sectoare industriale. In plus, Advantech ofera carduri de control al miscarii si sisteme all-in-one pentru a indeplini cerintele integratorilor de sistem.

Unde poti gasi Advantech?

Pe baza experientei sale bogate, Advantech a creat si o gama larga de solutii pentru sectorul transporturilor, acestea includ produse pentru transportul feroviar si rutier, de ex. pentru colectarea automata a taxelor, managementul traficului urban, managementul autostrazilor si centrelor de comunicatii, precum si sistemul de recunoastere a tipului autoturismelor implementat pe autostrazi. Solutiile Advantech transforma sistemele obisnuite in sisteme inteligente echipate cu caracteristici sigure si eficiente din punct de vedere energetic. Sunt concepute pentru pietele din sectoare precum transportul, automatizarea fabricilor si a masinilor sau infrastructura cloud.

Printre solutiile destinate fabricilor inteligente, Advantech ofera, de exemplu, sisteme UNO care reduc decalajul existent pana acum intre IT (tehnologia informatiei) si OT (tehnologia operationala). Oferta include, de asemenea, sistemele MIC si ARK, care sunt ideale pentru lucrul in cele mai proaste conditii (praf, temperaturi) si datorita unui sistem unic de extindere cu module optionale clientul primeste posibilitati de extindere fara precedent fara a fi nevoie sa cumpere mai multe unitati centrale. .

Datorita cautarii constante a solutiilor unice, compania se extinde sistematic, fuzionand entitati din ce in ce mai mici, ceea ce inseamna in practica ca in fiecare an portofoliul companiei creste si producatorul este deja capabil sa ofere toate elementele necesare modernizarii si introducerii de solutiei originale, chiar si software.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Marcin Cichecki

Sales Director
tel. +48 222 484 000
m.cichecki@stovaris.pl