Selectează o Pagină

Ivanti

Ivanti a fost infiintata in ianuarie 2017 din fuziunea a doua companii, LANDESK si HEAT Software. De peste 30 de ani, cele doua companii au oferit solutii IT centrate pe utilizator, concepute pentru a creste productivitatea, reducand in acelasi timp riscul unui mediu IT compromis. LANDESK a fost singurul furnizor plasat de Gartner in 4 domenii, și anume: managementul clientilor, protectia dispozitivelor terminale, managementul serviciilor IT si asistenta clientilor si managementul mobilitatii intreprinderii.

Software-ul LANDESK și HEAT au făcut multe schimbări și achiziții de-a lungul anilor. LANDESK a absorbit companii precum: Wavelink, Shavlik, Xtraction Solutions sau recent AppSense. HEAT, pe de altă parte, s-a format prin fuziunea dintre FrontRange și Lumension.

Sediul lui Ivanti este situat în Utah, în afara Salt Lake City, SUA. Compania are 36 de birouri și sucursale în 23 de țări. Un centru mare de dezvoltare de software este situat în Polonia.

Compania are în prezent aproximativ 2.000 de angajați. Ivanti se concentrează pe: Permiterea organizațiilor să obțină controlul asupra furnizării de servicii, simplificarea proceselor de management al serviciilor, oferirea unei imagini în timp real a serviciilor și infrastructurii și furnizarea de instrumente care combină oamenii, procesele și tehnologia pentru a asigura performanța optimă a furnizării serviciilor.

Ask our specialist about this manufacturer’s solutions:

Jakub Bala

Product Manager
tel. +48 609 807 177
j.bala@stovaris.pl