Selectează o Pagină

Fujitsu

Fujitsu Technology Solutions este cel mai mare si mai recunoscut furnizor de infrastructura IT. Compania a fost fondata in 1935 și acum are peste 13.000 de specialisti. Brandul este prezent pe toate pietele majore din Europa, Orientul Mijlociu, Africa si India. Destinatarii produselor Fujtsu sunt corporatii mari, companii din sectorul IMM-urilor si clientii persoane fizice. Compania ofera o gama larga de produse, solutii si servicii IT – de la sisteme client pana la solutii pentru centre de date.

O subsidiara a Fujitsu TS este PFU Limited, care proiecteaza, produce si distribuie scanerele lor. PFU este cel mai vechi producator de echipamente pentru digitizarea documentelor pe hartie. Datorita experientei sale in transformarea imaginilor in forma electronica, marca se bucura de o mare incredere in randul utilizatorilor sai.

Fujitsu PFU are o gama completa de scanere profesionale pentru uz personal, birou, productie de volum mare, grupuri de lucru si medii de retea. Dispozitivele se caracterizeaza printr-o fiabilitate ridicata.

Distributia Stovaris include scanere de productie, de birou si de retea, precum si software dedicat de la acest producator.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Daniel Murawski

Product Manager
tel.: +48 691 701 175
d.murawski@stovaris.pl