Selectează o Pagină

Kofax

Kofax este o companie americana (cu sediul in Irvine, California), care ofera software specializat pentru scanarea documentelor. Compania are filiale in 30 de tari, angajand in total 1600 de oameni.

Solutiile acestui producator faciliteaza scanarea, indexarea si stocarea documentelor. Software-ul Kofax automatizeaza procesul de procesare a documentelor si realizeaza procesarea imaginilor la cea mai buna calitate. De asemenea, se poate efectua asa-numita separare a documentelor, care se poate face folosind coduri de bare pe documentele existente, sau cu o coala de hartie alba curata. In cazul codurilor de bare, software-ul acestei companii efectueaza indexarea automata si, de asemenea, permite crearea de nume de fisier.

Kofax este un furnizor de top de software si solutii pentru automatizarea si transformarea digitala a proceselor in operatiunile de front si back-office. Solutiile de marca Kofax pot creste semnificativ implicarea clientilor, pot reduce costurile operationale, pot reduce riscul de conformitate si pot creste competitivitatea si profitabilitatea.

O gama larga de software si solutii pot fi implementate atat in cloud, cat si local. Solutiile marcii includ automatizarea proceselor, managementul proceselor de afaceri, capturarea pe mai multe canale si multe alte functii critice importante. Kofax ofera o rentabilitate rapida a investitiei pentru peste 20.000 de clienti din industrii precum servicii financiare, asigurari, guvern, asistenta medicala, logistica (lantul de aprovizionare) si externalizarea proceselor de afaceri, printre altele. Kofax isi livreaza software-ul si solutiile atat prin vanzari directe, cat si indirecte. In prezent, compania coopereaza cu peste 650 de parteneri de distributie in peste 70 de tari. Astfel, Kofax este capabil sa deserveasca clientii din America, Europa, Orientul Mijlociu si regiunile Africa si Asia-Pacific.

Kofax si Stovaris

Stovaris ofera o aplicatie de scanare in serie a documentelor usor de utilizat – Kofax Express 3. Aceasta aplicatie este ideala pentru utilizare cu scanerele disponibile in portofoliul nostru de produse. Setul de scanner + software Kofax Express va satisface nevoile companiilor mici si mijlocii pentru scanarea, indexarea si stocarea documentelor. Avantajele sale includ integrarea perfecta cu sistemul existent de flux de lucru pentru documente, eficienta ridicata si calitatea scanarii si operarea simpla. Solutia automatizeaza si optimizeaza procesul de procesare a documentelor. Aplicatia realizeaza procesarea automata a imaginii pentru cea mai buna calitate posibila. Caracteristicile includ recunoasterea formatului si orientarea paginii dupa text, recunoasterea automata a culorilor, stergerea paginilor goale si corectarea declinarii.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Daniel Murawski

Product Manager
tel.: +48 691 701 175
d.murawski@stovaris.pl