Selectează o Pagină
17.06.2021 - Durabook WEBINAR - header

Tabletele si notebook-urile Durabook indeplinesc standarde stricte si sunt numite „rezistente”. O astfel de formulare in raport cu dispozitivele Durabook cu siguranta nu este suficienta. Sunt proiectate sa functioneze in conditii neobisnuite si chiar foarte dificile. Folosirea unui laptop pe teren este asociata cu un risc suplimentar de deteriorare a echipamentului sau pierdere de date. Lucrul in conditii cu adevarat dificile este posibil, dar necesita o clasa complet diferita de solutii. Acesta este motivul pentru care a fost creat un grup de produse „robuste” de la Durabook.

Aceste dispozitive au certificare de anduranta  MIL-810 de grad militar si respecta standardele de protectie IP pana la nivelul 65, rezista la caderi de pana la 1,8 m, pot functiona la temperaturi extreme si sunt rezistente la presiunea atmosferica scazuta, stropii de sare, praf si greutati grele, ploaie. Pot functiona cu o baterie timp de pana la 24 de ore fara a fi nevoie sa o reincarce. In plus, noile modele Z14I si S14I pot fi extinse si adaptate nevoilor dumneavoastra, datorita carora laptopul devine nu doar un computer, ci si un server portabil.

In timpul evenimentului veti afla despre:

  • Edge Computing.
  • Platforma Tiger Lake: Noul Z14I avansat si noul S14I.
  • Solutii de personalizare Z14I/ Server RAID portabil robust.
  • S15AB a echipat pana la 3 unitati de stocare ca server mobil.

Informatii despre webinar:

Data:
16 september 2021 (miercuri)
Ora:
10:00
Durata:
60 minutes (± 10 min)
Limba:
engleza
Cost:
Free –
dupa inregistrare
 

Cui se adreseaza evenimentul:

  • Oamenilor care folosesc laptopuri si tablete in afara casei sau la birou si se asteapta la o durabilitate, fiabilitate si securitate exceptionale fara compromisuri.
  • Utilizatorilor a caror activitate implica riscul deteriorarii echipamentului si al utilizarii acestuia in  conditii dificile (praf, umiditate etc.).
  • Profesionistilor IT care doresc sa cunoasca cele mai recente evolutii in materie de notebook-uri robuste.
  • Revanzatorilor care doresc sa inteleaga mai bine ce solutii noi pot oferi clientilor lor.

Formular de Inscriere

* Campuri obligatorii

** Prin bifarea casetei „Consimtamant pentru prelucrarea datelor” va dati acordul cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale de catre organizatorul seminarului online Stovaris Sp. z o.o. (Staniewicka 12, 03-310 Varsovia) a datelor dumneavoastra cu caracter personal, detaliate in formularul de cerere de mai sus pentru webinarul organizat de entitatea comerciala sus-mentionata in data de 17 iunie 2021, in scopul si in masura necesara pentru pregatirea si organizarea webinarul (online) si comunicarea de marketing, cercetarea de piata, precum si comunicarea comerciala realizata de Stovaris. Aveti dreptul de a accesa, corecta sau sterge datele dumneavoastra oferite  voluntar.

Caracteristici unice ale solutiilor Durabook:

DURABOOK notebooks offer the performance of an office PC, yet:

rezistenta la:
equipment and functions:
– caderi de la 2 metri
– socuri
– ploaie
– umiditate
– soc de temperatura
– racire pasiva
– design modificabil
– functionare non-stop
– DynaVue (ecran cu luminozitate mare + strat antireflex)
 

Fii pregatit pentru neasteptat!
Hardware-ul DURABOOK este echipat dupa ultimele standard  (camere, placi de retea, conectori, tastatura iluminata din spate, cititor de amprente si alte optiuni suplimentare). Solutiile Durabook au primit un rezultat pozitiv la testul militar de rezistenta si fiabilitate MIL-STD-810G iar mai nou puteti extinde garantia producatorului pana la 7 ani!

Intrebati specialistul nostru despre solutiile
care vor fi prezentate in cadrul webinarului:
Daca aveti intrebari referitoare la organizarea
evenimentului va rugam sa ne contactati:

Krzysztof Zołotucho

Product Manager
k.zolotucho@stovaris.pl
tel.: +48 885 802 866

Błażej Kowalkiewicz

Marketing Manager
b.kowalkiewicz@stovaris.pl
tel.: +48 609 601 910