Selectează o Pagină
Dwa oblicza pamięci masowej – macierze dyskowe i biblioteki taśmowe - HEADER v2

Echipa Stovaris, impreuna cu partenerul nostru Infortrend, va invita sa participati la un webinar pe 13 aprilie 2022. INCEPE la 12:00 p.m. Webinarul se va concentra pe matricele moderne de discuri care sunt utilizate in monitorizare, backup, virtualizare, medical, HPC, VDI, productie media si divertisment si multe alte domenii.

In cadrul evenimentului, solutiile de discuri vor fi prezentate de compania taiwaneza Infortrend, care de 25 de ani ofera matrice de discuri excelente pentru toate industriile. Principala caracteristica distinctiva a acestora fata de altele disponibile pe piata este un raport excelent intre performanta si pret. Vom discuta in detaliu solutii pentru matrice unificate din seria GS, care intr-un singur dispozitiv pot inlocui cu succes matricele bloc si serverele NAS. Vor fi prezentate si cele mai recente modele cu unitati NVMe (Non-Volatile Memory Express), care garanteaza performante de 1 milion IOPS si transferuri de 20 GB/s

INCEPE: 13 aprilie 2022, ora 12:00.

Informatii despre Webinar :

Data:
13 Aprilie 2022 (Miercuri)
Ora:
12:00
Durata:
60 minute (± 15 min)
Limba de prezentare:
Poloneza  si Engleza
Cost:
participare gratuita
– dupa inregistrare
 

Cine ar putea fi interesat de acest eveniment:

  • Administratorii de retea si ingineri IT care se ocupa zilnic de centre de date de toate dimensiunile;
  • Profesionistii IT care doresc sa afle despre cele mai recente evolutii in domeniul stocarii;
  • Revanzatorii care doresc sa stie ce matrice sunt ideale pentru backup de date;
  • Inginerii care implementeaza solutii de matrice pentru monitorizare, backup, virtualizare, HPC, VDI, productie media si divertisment, printre altele;
  • Oricine cauta stiri si sa-si sporeasca cunostintele despre cele mai recente modele de matrice de unitati NVMe.

Formularz rejestracyjny:

put the name of the company you represent

* Mandatory fields

** By checking the box “Consent to data processing” you consent to the processing of your data by Stovaris Sp. z o.o. (Staniewicka 12, 03-310 Warsaw) and Infortrend (23544, Taiwan, New Taipei City, Zhonghe District, Section 3, Zhongshan Rd, 102) of your personal data, as detailed in the above application form for the webinar organised by the above-mentioned business entities on 13 April 2022, for the purpose and to the extent necessary for the preparation and organisation of the event (online and offline) as well as marketing communications, market research, and commercial communications conducted by Stovaris and Infortrend. You have the right to access, correct or delete your data. You provide it voluntarily.

Evenimentul incepe in:

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

AGENDA:

Afla mai multe despre:

12:00 – 12:05

Introducere  compania Stovaris

12:05 – 12:30 Infortrend – Retele de discuri pentru monitorizare, backup, virtualizare, productie medicala, HPC, VDI, media si divertisment si multe altele. Victor Chiang, Infortrend (prezentare in limba engleza cu sprijin polonez de catre Stovaris)
12:30 – 13:00

Infortrend GS – matrice de discuri unificate, scalabile, cu acces la fisiere, blocuri si cloud . Jerzy Adamiak, Stovaris (prezentare in poloneza)

13:00 – 13.20

Infortrend GS si DS cu unitati U2 NVMe – performanta peste medie pentru aplicatii solicitante, virtualizare si medii VDI

Jerzy Adamiak, Stovaris (prezentare in poloneza)

Informatii despre speakeri

Victor Chiang

Victor Chiang

General Manager, Infortrend Europe

S-a alaturat echipei Infortrend in 2014. In prezent ocupa functia de director general. Are peste 18 ani de experienta profesionala. Este un manager de vanzari cu experienta si are o vasta expertiza tehnica. Este apreciat pentru intelegerea si urmarirea ultimelor tendinte de afaceri. In plus, partenerii de afaceri îl apreciaza pentru detaliile sale extraordinare si consideratia in timpul lucrului in echipa.

Jerzy Adamiak

Jerzy Adamiak

Consultant Sisteme de Stocare, Stovaris

Principala zona de interes a lui Jerzy este sistemele de stocare care utilizeaza matrice de discuri si memorii pe banda. Este specialist in backup si arhivare a datelor. Are o vasta experienta in utilizarea solutiilor software de la Infortrend, Overland-Tandberg, StarWind, Ivanti, Veritas, Veeam si multi alti furnizori.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile,
care vor fi prezentate in cadrul webinarului:
Daca aveti intrebari legate de organizarea evenimentului, va rugam sa ne contactati:

Jerzy Adamiak

Storage Systems Consultant
j.adamiak@stovaris.pl
tel.: +48 605 274 271

Błażej Kowalkiewicz

Marketing Director
b.kowalkiewicz@stovaris.pl
tel.: +48 609 601 910

Dwa oblicza pamięci masowej – macierze dyskowe i biblioteki taśmowe - FOOTER v2