Selectează o Pagină

Opengear

Opengear a fost fondata in 2004. Compania are sediul in New Jersey, iar unitatea de productie este situata in Utah. Activitatea de cercetare si dezvoltare a companiei se desfasoara in Australia si Silicon Valley. Compania are birouri de vanzari in Europa, Asia si SUA. In 2017, Opengear a fost inclus pe lista Deloitte Technology Fast 500.

Astazi infrastructura IT si de comunicatii este coloana vertebrala a fiecarei organizatii. Odata cu aparitia Internetului , luarea rapida a deciziilor inteligente, capturarea fiabila a datelor, conectivitatea continua si rezistenta retelei la atacurile cibernetice sunt din ce in ce mai esentiale.

Solutiile Opengear se adreseaza nevoilor companiilor de astazi. Produsele Opengear ofera automatizarea, rezistenta retelei si securitatea necesare pentru a gestiona eficient si eficient, pentru a reduce costurile si pentru a asigura continuitatea afacerii.

Centrele de date si solutiile Opengear dedicate managementului de la distanta permit personalului tehnic sa functioneze in mod continuu si sa efectueze intretinere si reparatii de oriunde, in orice moment. Consecinta functionalitatii solutilor Opengear este o reducere semnificativa a costurilor de operare si eliminarea timpilor de nefunctionare. Cu solutiile Smart OOB™, clientii beneficiaza de automatizare inteligenta si protectie impotriva atacurilor virtuale.

Dispozitivele Opengear imbunatatesc fiabilitatea retelei, elimina timpul de nefuncționare, imbunatatesc productivitatea angajatilor si reduc costurile de reparatie. Platformele de server de consola ofera acces de la distanta la dispozitivele din retea, control asupra distributiei de energie si vizibilitate unica.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Przemysław Prochera

Business Development Manager
tel. +48 668 157 173
p.prochera@stovaris.pl