Selectează o Pagină

Pachetele Allegro

 Allegro Packets este un specialist in analiza retelei care ofera un instrument inovator de depanare a retelei sub forma multimetrului de retea Allegro. Acest depanator de retea este benefic pentru administratorii de sistem si lucratorii din retea, deoarece ofera capabilitati extinse de analiza in toate straturile de retea. Multimetrul de retea de la Allegro combina avantajele solutiilor anterioare si este mai mic, mai rapid si mai practic decat alte instrumente de analiza ale retelei de pe piata.

Desi cel mai mic model este putin mai mare decat un smartphone, solutia Allegro este la fel de puternica ca un server cu functii complete. In plus, poate reprezenta in mod clar chiar si structuri complexe de retea. Un produs care combina toate cele trei proprietati mentionate mai sus este o solutie unica.

Scopul principal al produsului este de a ajuta utilizatorul sa rezolve problemele. Pentru a garanta cea mai inalta calitate a functionalitatii, Allegro Packets este deschis tuturor sugestiilor utilizatorilor. Allegro Packets indeplineste cerintele in crestere ale arhitecturilor moderne de informatii cu caracteristici inovatoare: dispozitivul poate fi transportat in orice geanta de laptop si instalat in orice punct al retelei.

Allegro Packets a fost fondata in 2014 de Katrin Pflugfelder, Klaus Degner si trei dezvoltatori Dr. Ralf Hoffmann, Martin Weiser si Georg Müller. Fondatorii sunt specialisti in domeniul procesarii pachetelor de retea si au multi ani de experienta in dezvoltarea tehnologiei de retea.

Clientii nostri includ departamente IT, centre de date, furnizori externi de servicii IT sau furnizori de servicii Internet.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Michał Sobieski

Product Manager
tel. +48 609 603 188
m.sobieski@stovaris.pl