Selectează o Pagină

Proget

Proget este o companie poloneza cu sediul in Bielsko-Biała. Proiecteaza sisteme MDM (Mobile Device Management) de peste 12 ani. Cea mai importanta sarcina a platformei Proget MDM este sa gestioneze o flota de dispozitive intr-un mod sigur. Solutia emblematica a companiei a fost creata de programatori polonezi, pe baza propriilor idei si caracteristici de securitate.

Proget si dedica solutia companiilor care detin pana la cateva mii de dispozitive mobile, cum ar fi smartphone-uri si tablete. In cazul pierderii sau furtului unui dispozitiv cheie, datele raman intotdeauna in siguranta, deoarece pot fi sterse de la distanta (platforma permite stergerea intregii memorie sau numai a datelor corporative).

Unele dintre cele mai importante functii si beneficii ale utilizarii sistemului Proget MDM includ:

  • Controlul functiilor dispozitivului;
  • Geolocalizarea dispozitivelor;
  • Criptarea datelor;
  • Functia de stergere de la distanta;
  • Distribuția aplicațiilor;
  • Integrare si configurare de la distanta

si

  • Desktop control de la distanta.

Compania coopereaza strans cu cei mai mari producatori de dispozitive mobile precum Samsung (detinand statutul de Gold Technology Partner), Huawei si Apple. Versatilitatea software-ului permite controlul dispozitivelor mobile pe cele mai populare platforme, adica iOS si Android. Simplitatea si usurinta de utilizare, precum si eficacitatea software-ului fac din produsul emblematic Proget solutia de varf pentru Enterprise Mobility Management (EMM).

Sistemul Proget MDM nu este o platforma inchisa, dezvoltatorii si inginerii Proget au incorporat multe functii in sistem la cererea utilizatorilor deci, solutiile Proget ar trebui tratate ca o baza solida care poate fi modelată si personalizata pentru a satisface nevoile clientilor nostri.

Proget este un pionier incontestabil pe piata MDM.

Al doilea sistem produs de Proget este un software care previne extorcarea de dispozitive mobile achizitionate prin abonament, inchiriere sau rate. Aceasta propunere de la Proget functioneaza ori de cate ori utilizatorul nu plateste obligatiile legate de utilizarea dispozitivului mobil. Acest software de ultima generatie are capacitatea de a bloca de la distanta datele dispozitivului sau va permite sa afisati pe ecran un mesaj pe mai multe niveluri, configurat de administratorul de sistem.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Daniel Murawski

Product Manager
tel. +48 691 701 175
d.murawski@stovaris.pl