Selectează o Pagină

Teradici

Teradici a fost infiintata in 2004 si inca de la infiintare, compania s-a concentrat pe misiunea sa de acces la distanta la datele si aplicatiile utilizatorilor finali.

In T4 2021, HP Inc. (NYSE: HPQ) a anuntat achizitia intregii afaceri a Teradici Corporation, un inovator in software-ul de calcul la distanta. Achizitia a sporit capacitatile HP in categoria sistemelor personale. Noile solutii vor permite utilizatorilor sa acceseze in siguranta calcularea de inalta performanta de pe orice PC, Chromebook sau tableta.

Tehnologia PCoIP® de la Teradici este cel mai bun protocol din clasa, care permite organizatiilor sa creeze spatii de lucru virtuale sigure, de inalta rezolutie si cu latenta redusa. Este cea mai sigura tehnologie de la distanta de pe piata, permitand vizualizarea chiar si a celor mai solicitante aplicatii grafice. Teradici suporta mai multe stiluri de lucru locale, la distanta si colaborative, conectate prin centre de date sau solutii cloud.

Astazi, tehnologia Teradici poate fi gasita in multe companii Fortune 500, agentii guvernamentale si furnizori de servicii din intreaga lume. Compania colaboreaza, de asemenea, cu furnizori de top de servicii cloud pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare si pentru a le permite clientilor sai să se extinda la milioane de utilizatori.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Michał Sobieski

Product Manager
tel. +48 609 603 188
m.sobieski@stovaris.pl