Selectează o Pagină
cryptomageRO

La sfârșitul lunii noiembrie a acestui an, am stabilit un parteneriat de distribuție cu Cryptomage, o companie poloneză care activează în domeniul securității cibernetice și al TIC. Soluția emblematică a producătorului – sonda de clasă Cryptomage Cyber Eye™ Network Detection and Response – oferă detectarea amenințărilor și o perspectivă asupra fluxului de date din infrastructură, precum și permite definirea de reguli pentru subrețele individuale. Inginerii Cryptomage au conceput sonda pe baza unui cadru proprietar de inteligență artificială și învățare automată. Cryptomage Cyber Eye™ analizează traficul de rețea în timp real. Colaborarea dintre Cryptomage și Stovaris completează oferta noastră de rețele cu o altă soluție specializată care va asigura securitatea și controlul sistemelor de comunicații digitale.

“Stovaris este unul dintre cei mai rezistenți și profesioniști distribuitori de pe piața poloneză. Suntem convinși că, datorită cooperării noastre, Cryptomage a câștigat un partener de încredere care va lansa în mod eficient o soluție de securitate cibernetică de clasă NDR – Network Detection and Response – pe piața poloneză.”

Jakub Pawluk

COO, Cryptomage

Ochiul digital

Cryptomage Cyber Eye™ este cea mai importantă parte a portofoliului furnizorului. Sonda Cyber Eye poate fi implementată cu IDS, UTM și/sau NGFW. Soluția Cryptomage sprijină și îmbunătățește sistemele de securitate utilizate în prezent într-o anumită companie. Cryptomage Probe se deosebește de o mare parte din soluțiile de securitate cibernetică propuse pe piață prin abordarea sa “de jos în sus”. În loc să își concentreze atenția asupra interacțiunii dintre utilizatori și dispozitive, sistemul analizează traficul de nivel scăzut, verificând performanța protocoalelor și a elementelor individuale ale rețelei. Organizațiile care au instalată sonda Cryptomage Cyber Eye™ pot identifica, monitoriza și orchestra cu ușurință traficul de rețea, conexiunile și potențialele evenimente malițioase. În acest fel, departamentele IT beneficiază de un nivel sporit de securitate și, de asemenea, sprijină automatizarea proceselor. Sonda dezvoltată de Cryptomage permite detectarea și prevenirea mai rapidă a mai multor amenințări, economisind în același timp timp timp timp.

“Experiența ultimilor ani a arătat că soluțiile complete și bine alese pentru detectarea și eliminarea amenințărilor cibernetice nu trebuie tratate doar ca o investiție suplimentară. Astăzi, utilizarea unor astfel de soluții este o necesitate. Odată cu semnarea unui nou acord de distribuție, soluția Cryptomage Cyber Eye™ va garanta clienților și partenerilor de afaceri ai Stovaris un nivel sporit de securitate și de cunoaștere a informațiilor care circulă prin infrastructura lor IT. Credem cu tărie că cooperarea cu producătorul polonez Cryptomage va consolida și va completa portofoliul de soluții oferite de Stovaris.”

Jarosław Kupiec

Business Development Director, Stovaris

Întrebați specialistul nostru despre soluțiile Cryptomage:

Michał Sobieski

Product Manager
tel. +48 609 603 188
m.sobieski@stovaris.pl