Selectează o Pagină
GOODRAM - rozpoczęcie współpracy ze Stovaris

In baza unui acord de distributie semnat de curand, Stovaris va incepe sa vanda scanere Canon. Incepand cu luna iulie a acestui an, portofoliul de produse existent din divizia Professional IT for the Office (Document Management System) este extins pentru a include solutii de imbunatatire a digitizarii documentelor – scanere marca Canon.

Solutii de scanare Canon bazate pe ani de experienta

Canon este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari producatori de solutii de procesare a imaginii. Solutiile de la acest furnizor sunt folosite de clienti individuali, de companii si industriali. Oferta Stovaris va include scanere de documente de la acest producator apreciat la nivel mondial.

Canon a fost fondata in 1937 in Japonia. In calitate de furnizor global de tehnologie de imagistica digitala, Canon are peste 187.000 de angajati. Cei mai buni ingineri si specialisti Canon sunt angajati in departamentele de marketing si productie din Japonia, Asia, America, Europa si Australia si Oceania. Tehnologiile unice pe care Canon le furnizeaza in optica sau procesarea imaginilor contribuie nu numai la progresele in procesarea documentelor, ci si in astronomie.

Unul dintre cele trei sedii regionale ale companiei este Canon Europe, fondata in 1957 (are peste 13.000 de angajati), cu sediul la Londra și Amstelveen (Olanda – Olanda). Acesta genereaza aproximativ 25% din veniturile globale ale Canon. Canon Europe se ocupa de vanzari si marketing regional în Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Kyosei – durabilitatea Canon

Canon functioneaza conform unei filozofii care poate fi definita printr-un cuvant japonez, „Kyosei”. Inseamna „a trai si a munci pentru binele comun”. Această filozofie sta la baza viziunii companiei asupra dezvoltarii durabile si modeleaza ceea ce face compania, si anume „dezvoltarea impactului pozitiv al tehnologiei si serviciilor de imagistica”.

„Dupa ce unul dintre marii producatori, care lucreaza cu Stovaris, a anuntat in 2020 ca isi inchide o parte a afacerii – Divizia Business Communications (printre alte scanere) – am inceput imediat sa cautam un nou furnizor care sa ne poata ajuta sa umplem decalajul de pe piata scanerelor. Iesirea din afacerea cu digitizer pe care am mentionat -o  mai sus urma sa aiba loc in doi ani. In acest timp am negociat cu cativa producatori importanti. In cele din urma, am reusit sa finalizam semnarea unui acord de distributie cu Canon. Credem ca acesta este un mare pas inainte, iar clientii nostri vor continua sa aiba acces la diferitele produse de digitizare a documentelor, sau scanere, pe care Stovaris le are si le va oferi in continuare.”

Daniel Murawski

Product Manager, Stovaris

Intreaba specialistul nostru despre solutiile Canon :

 

Daniel Murawski

Product Manager
tel. +48 691 701 175
d.murawski@stovaris.pl