Selectează o Pagină
Dostawca Ivanti w magicznym kwadracie Gartnera 2022 w obszarze UEM

 Solutiile  brandului Ivanti au fost incluse inca o data in Quadrantul Magic Gartner! In luna August a acestui an, Ivanti a fost identificat drept liderde piata  in instrumente UEM – instrumente pentru managementul unificat al punctelor finale – in Quadrantul Magic Gartner pentru instrumentele de management unificat al punctelor finale.

Ivanti Neurons pentru Unified Endpoint Management este singura solutie din studiul Gartner care ofera descoperire activa si pasiva a tuturor dispozitivelor din retea, folosind mai multe tehnici avansate de descoperire si inventar pentru dispozitivele neadministrate.

Ivanti Neurons foloseste si inteligenta artificiala, aceasta inseamna ca, pe langa colectarea datelor din reteaua dvs., sprijina departamentele IT in implementarea actiunilor automate care pot fi folosite pentru a remedia automat anomaliile si problemele, printre altele.

Ivanti Neurons detalii pe scurt:

Functie de Autoreparare

Protectie automata

Intretinere automata

Este evident pentru noi si partenerii nostri de business ca solutiile moderne, inovatoare si fiabile ale Ivanti formeaza acum pilonul managementului tuturor dispozitivelor finale.

Intreaba specialistul nostru despre solutiile Ivanti :

Jakub Bala

Product Manager
tel. +48 609 807 177
j.bala@stovaris.pl