Selectează o Pagină
Durabook wprowadza nowe rozwiązanie 2 in 1

Toate produsele DURABOOK au fost testate pentru a fi  compatibile cu noul sistem de operare Windows 11. Integrarea este simpla si fara intreruperi, timpul de actualizare va varia de la dispozitiv la dispozitiv, iar utilizatorii vor primi o notificare de la Microsoft cand dispozitivul lor poate fi actualizat. Proprietarii de produse pot alege sa faca upgrade acum sau la o data ulterioara.

“Integrarea solutiilor robuste Durabook cu cel mai recent software Microsoft este o dovada suplimentara ca rezistenta ridicata si performanta pot merge mana in mana. Implementarea Windows 11 in dispozitivele Rugged demonstreaza ca vremurile in care utilizatorul trebuie sa sacrifice puterea de calcul a hardware-ului pentru robustete au disparut.”

Dawid Jakubowski

Product Manager, Stovaris

Windows 11 este mai rapid, mai simplu si mai presus de toate mai sigur decat sistemele de operare anterioare      ajutandu-va sa lucrati profesional. Sistemul va permite sa:

  • Optimizati spatiul pe ecran si fluxul de lucru pastrand aplicatiile si informatiile critice la indemana – cu aspecte preconfigurate si grupuri de instantanee care se adapteaza la dimensiunile ecranului dispozitivului.
  • Reveniti cu usurinta la locul unde ati ramas – pur si simplu faceti clic pe grupul de snap dorit din bara de instrumente.
  • Creati mai multe desktop-uri virtuale pentru a organiza proiecte in desfasurare fara legatura – cu mai multe desktop-uri, utilizatorii pot gestiona proiecte si fluxuri pe care le pot comuta intre ele printr-un click pe un buton.
  • Integrarea Microsoft Teams in bara de activitati – pentru colaborare perfecta si conectivitate nelimitata oricand, oriunde, la birou sau pe teren.
Intrebati specialistul nostru despre solutiile  Durabook:

Dawid Jakubowski

Product Manager
d.jakubowski@stovaris.pl
tel.: +48 691 810 075