Selectează o Pagină
Refreshed distribution agreement with Ivanti

In luna august a acestui an, distribuitorul specializat Stovaris a semnat un nou acord cu firma Ivanti. Contractul de distributie actualizat extinde oportunitatile de vanzare pentru a include solutii din divizia de servicii de securitate, adica produse din portofoliul extins al producatorului – in principal solutii de la marca MobileIron  care a fost achizitionata  recent de Ivanti. Cu oferta extinsa  clientii vor beneficia de analize in timp real privind securitatea si performanta tuturor dispozitivelor – de la cloud (Public Cloud), pana la edge (Edge Computing), astfel de analize vor permite detectarea si remedierea proactiva a vulnerabilitatilor de securitate inainte ca acestea sa aiba un impact negativ asupra calitatii muncii. De asemenea, clientii vor putea implementa acces securizat cu asa-numita Zero Trust Security ce este dotata cu automatizare completa.

Unul dintre cele mai importante module noi este platforma Enterprise Mobile Management (EMM / MDM), care este construita special pentru a gestiona dispozitive mobile, aplicatii pe dispozitive mobile fara a interfera cu fisierele personale ale utilizatorilor, mentinand in acelasi timp un nivel foarte ridicat de securitate. Cu oferta sa extinsa de Unified Endpoint Management Tools (UEM), Ivanti a fost singura companie recunoscuta ca vizionara in cel mai recent raport Gartner Magic Quadrant din august 2021. Premiul recunoaste o platforma care permite clientilor sa  gestioneze, sa securizeze si sa deserveasca pe deplin activele IT, de la cloud pana  la marginea retelei.

“Regiunea Europei de Est este una dintre regiunile cu cea mai rapida crestere din Europa pentru solutii de securitate. Aceasta  piata are inca nevoie de parteneri cu experienta pentru a realiza proiecte, care sunt in continua crestere ca numar. Constientizarea clientilor nostri este in crestere si cerintele acestora. De aceea ne concentram pe cooperarea cu parteneri profesionisti si certificati, Stovaris fiind unul dintre ei “.

Monika Słomska

Channel Manager Austria & Eastern Europe, Ivanti

In prezent solutia emblematica a Ivanti este platforma Neurons care ofera lucratorilor la distanta dispozitive pregatite pentru autoservire si cel mai inalt nivel de securitate. Solutia aduce cresterea rapida a numarului si complexitatii dispozitivelor, a volumelor de date, a lucratorilor la distanta si a amenintarilor sub control prin introducerea automatizarii. Software-ul creeaza un mediu autonom de auto-reparare a dispozitivului final, cu o interfață contextualizata, personalizata, predictiva a actiunii, pentru angajatii care isi desfasoara activitatea de la distanta.

“Lucram cu Ivanti – anterior Landesk – de multi ani, solutiile acestui furnizor sunt apreciate atat in Polonia, Europa, cat si in alte regiuni. Clientii nostri sunt incantati sa foloseasca produsele Ivanti. Ei subliniaza faptul ca datorita functionalitatilor specializate sunt capabili sa controleze, printre altele, flota tuturor dispozitivelor terminale utilizate, licentelor software, patch-uri si administrarea utilizatorilor, ceea ce se traduce direct intr-o imbunatatire semnificatia a securitatii IT in companii. “

Marcin Cichecki

Sales Director, Stovaris

Ivanti va ajuta sa reduceti riscurile si costurile asociate gestionarii mediului dumneavoastra IT si oferind asistenta utilizatorului final. Abordarea unica a operatiunilor IT de la Ivanti este unificarea si automatizarea proceselor critice si accesibilitatea datelor cheie. Solutiile care fac parte din intregul portofoliu Ivanti garanteaza o munca sigura. Indiferent de locul si modul in care va indepliniti sarcinile de afaceri, solutiile Ivanti detecteaza, localizeaza, securizeaza, repara si protejeaza automat fiecare dispozitiv corporativ.

Intreaba specialistul nostru despre solutiile  Ivanti:
white logo Durabook

Jerzy Adamiak

Storage Systems Consultant
j.adamiak@stovaris.pl
cell #: +48 605 274 271