Selectează o Pagină

Tehnologia Infortrend, EonStor GS, GSe, DS

Infortrend Technology este o companie care furnizeaza matrice de discuri traditionale de inalta performanta, matrice all-flash, stocare hibrida, servere de stocare si stocare in cloud de 25 de ani. Toate produsele Infortrend au servicii de date avansate pentru a satisface cerintele exigente ale mediilor SAN/NAS, capabile sa rezolve majoritatea problemelor de stocare si partajare a datelor.

Solutiile de stocare Infortrend sunt utilizate cu succes de un numar mare de utilizatori din intreaga lume, intr-o mare varietate de aplicatii solicitante, atat in ​​comert, cat si in industrie. Principalele marci oferite de acest producator sunt familiile de solutii EonStor GS, EonStor GSe, EonStor GSe Pro si EonStor DS.

Infortrend ofera o gama larga de produse si solutii folosind tehnologii de varf pentru a obtine performanta ridicata, fiabilitate si usurinta in utilizare. Solutiile integrate ofera capabilitati exceptionale de procesare a datelor. Hardware-ul specializat al marcii garanteaza o disponibilitate ridicata, iar instrumentele usor de utilizat simplifica administrarea.

Suportul pentru protocoale precum Fibre Channel, iSCSI, SAS, SATA si SCSI, permit utilizarea cu usurinta a produselor Infortrend in medii SAN, stocare direct atasata (DAS) si stocare atasata la retea (NAS). Produsele Infortrend garanteaza compatibilitatea cu sistemele de operare Windows, Solaris, Linux, IBM AIX, HP-UX si software-ul de virtualizare Vmware, Oracle, Citrix si Microsoft Hyper-V.

Specializari Conexe:

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Jakub Bala

Product Manager
tel. +48 609 807 177
j.bala@stovaris.pl