Selectează o Pagină

Milesight UC300 – controler universal IoT si LoRaWAN

Opengear ADV 06.2021-2

Milesight UC300 este un controler IoT (Internet of Things) dedicat controlului de la distanta si achizitiei de date de pe diverse dispozitive. Include mai multe interfete I/O, inclusiv intrare analogica, intrare digitala, intrare releu, port serial, intrare PT100RTD. Toate intrarile accepta transmiterea de la distanta a datelor dispozitivului prin retele LoRaWAN® sau 3/4G. In plus, controlerele IoT din seria UC300 acceptă multe actiuni automate care pot fi efectuate in mod autonom, chiar si in cazul unei defectiuni a retelei.

UC300, in combinatie cu solutia software Milesight IoT Cloud, poate monitoriza si controla cu usurinta dispozitivele de la distanta – printr-o aplicatie online (prin intermediul unui browser web) sau folosind o aplicatie mobila. Capacitatile de gestionare a proiectelor industriale si carcasa metalica robusta, clasificată IP30, fac ca UC300 sa fie aplicabil pe scara larga pentru aplicatii de interior, cum ar fi fabricile inteligente, automatizarea cladirilor etc.

Caracteristicile cheie ale Milesight UC300

  • Conexiune usoars la diferite dispozitive cu fir prin DIO/AI/RS232/RS485/PT100
  • Interfete de intrare RTD
  • Suporta comunicatii wireless LoRaWAN® sau 3/4G
  • Functionare autonoma in caz de defectiune (pot fi setate actiuni automate)
  • Watchdog incorporat pentru o functionare stabila
  • Carcasa metalica industriala cu gama larga de temperaturi de functionare
  • Compatibil cu gateway-urile standard LoRaWAN® si serverele de retea

UC300 ideal pentru aplicatii industriale

Controlerul universal IoT UC300 de la Milesight garanteaza integrarea mai multor tipuri diferite de interfete industriale. Este instrumentul ideal pentru monitorizarea si controlul simultan al senzorilor sau dispozitivelor de masurare. Transferul datelor achizitionate de Milesight UC300 are loc printr-o retea LoRaWAN sau o conexiune mobila 3G si LTE. Accesul la informatiile dobandite este posibil printr-o aplicatie simpla si intuitivă disponibila atat pentru dispozitivele mobile (tablete, smartphone-uri), cat si prin intermediul unui browser web.

Doua moduri de comunicare – modalitati de accesare a datelor dobandite:

1. prin reteaua LoRa

2. via mobile network (2G/3G/LTE)

Temperature relay

Pe langa interfetele analogice 4~20 mA și 0~10 V, controlerul UC300 accepta si 2 intrari RTD pentru acceptarea si convertirea semnalului de rezistenta al senzorilor PT100 cu 2/3 fire intr-un semnal de curent de 4-20 mA la o temperatura intr-un interval de la -200°C pana la 800°C.

Intelligent automatic action system

Utilizatorii pot configura 16 comenzi pentru a fi executate atunci cand apar conditii neobisnuite. De exemplu, sistemul poate efectua o sarcina inteligenta, cum ar fi colectarea datelor la un moment dat.

Functionare autonoma

Controlerul Milesight UC300 IoT poate executa comenzi in mod autonom, chiar si atunci cand reteaua nu este disponibila.

Integrare flexibila in cloud

Controlerul UC300 IoT, datorita suportului pentru protocolul TCP/UDP/MQTT, este compatibil cu o serie de platforme cloud, cum ar fi AWS (numai pentru versiunea mobila) si Milesight IoT Cloud.

LoRaWAN® si 4G LTE

Controlerul UC300 IoT accepta toate frecventele LoRaWAN® sau 4G LTE ca conexiune backhaul. Acest lucru permite solutiei sa indeplineasca cerinte stricte de proiectare.

Stocati, gestionati si analizati toate datele colectate cu doar cateva clickuri. Aplicatia Milesight IoT Cloud este disponibila atat pentru dispozitivele Android, cat si pentru iOS. In plus, software-ul poate fi accesat de pe desktopuri si notebook-uri, folosind browsere web – nu este necesara instalarea suplimentara a aplicatiei. Milesight garanteaza gestionarea dispozitivului la indemana dumneavoastra – indiferent cat de departe este utilizatorul de sistemul de senzori implementat.