Selectează o Pagină

Avantajele implementarii SD-WAN cu Opengear

The benefits of deploying SD-WAN with Opengear

Prin implementarea SD-WAN cu produsele Opengear veti oferi companiei dumneavoastra un acces garantat si consecvent prin Smart Out-of-Band.

Sucursalele si centrele de distributie au conectivitatea constanta de care aveti nevoie pentru a mentine continuitatea afacerii? Gestionarea in afara benzii va poate ajuta sa  va  gestionati dispozitivele, chiar si atunci cand reteaua dumneavoastra  a esuat si infrastructura IT nu o poate accesa in mod traditional.

Multe companii implementeaza tot mai mult SD-WAN pentru a imbunatati experienta clientilor,astfel de implementari deseori esueaza. Aflati cum sa implementati Smart Out-of-Band si sa asigurati accesul continuu la retea, chiar si atunci cand echipamentul sau intreaga infrastructura esueaza.

Implementari de retele SD-WAN la comerciantii cu amanuntul

Pentru companiile cu amanuntul  satisfacerea cerintelor crescande de servicii ale clientilor poate fi o provocare atunci cand se ia in considerare complexitatea crescanda a retelelor IT. Conectarea software-ului magazinului, a centrelor de distributie și a aplicatiilor de depozitare este necesara pentru ca infrastructura sa ofere un serviciu mai bun pentru clienti. Pentru a imbunatati calitatea serviciilor pentru clientii actuali si viitori, multe companii aleg sa implementeze retele IT SD-WAN. Acest tip de retea va deveni in curand o implementare standard in corporatii.

BENEFICII:

  • Siguranta  imbunatatita a retelei si a aplicatiilor

In cazul in care infrastructura se bazeaza pe o retea WAN veche, de multe ori nu exista  caracteristici standard de securitate incorporate, lasand reteaua si intreaga infrastructura protejate inadecvat. SD-WAN cripteaza traficul de retea, ceea ce creste securitatea la trimiterea de informatii sensibile ale clientilor catre locatii distribuite (de exemplu, intre sucursalele unei companii date).

  • Mai multa flexibilitate in retea

Capacitatea si upgrade-urile la retelele IT pot fi adaptate nevoilor si cerintelor specifice, astfel incat infrastructura sa functioneze intotdeauna eficient. Folosind aceasta solutie, companiile pot adauga servicii in locati diferite, fara  a fi nevoie sa utilizeze sisteme vechi sau sa trimita un tehnician la o anumita locatie.

  • Hardware-ul, serverele si  intreaga infrastructura necesita mai putina intretinere

Utilizarea retelelor IT SD-WAN reduce numarul de dispozitive de retea utilizate, ceea ce afecteaza  in mod direct minimizarea costurilor legate de intretinerea echipamentelor si timpul de nefunctionare.

  • Puncte de esec  SD-WAN – infrastructura mai sigura

SD-WAN ofera multe avantaje, dar in special pentru pachetele de date mai mari, infrastructura necesita actualizari software constante care pot provoca asa-numitele puncte de esec. Astfel, organizatiile se confrunta cu potentiale perioade de nefunctionare de fiecare data cand sunt implementate aplicatii, dispozitive si solutii noi. Opengear’s Smart Out-of-Band accepta implementari SD-WAN. Solutiile furnizorului asigura acces secundar la router pentru repornire sau oprire. Cu Smart Out-of-Band, tehnicienii pot depana de la distanta o intrerupere a retelei si pot restabili functionarea corecta. Pentru intreprinderile cu amanuntul, functionarea eficienta  si corecta a sucursalelor lor este esentiala. Comutatoarele de consola si software-ul dezvoltat de Opengear asigura ca, in cazul perioadelor de nefunctionare ale terminalelor de plata (POS), sistemele de securitate si alte dispozitive si echipamente, la locatiile lor de vanzare cu amanuntul (de exemplu, magazine) vor functiona perfect.

Utilizarea Smart Out-of-Band in timpul implementarilor SD-WAN:

Software-ul diagnostica probleme

Cand infrastructura se lupta, esecurile sunt detectate instantaneu, chiar daca nu exista conectivitate prin internet. Gestionarea centralizata a farului – Software-ul de gestionare centralizata  a Opengear permite administratorilor sa  identifice si sa gestioneze de la distanta  reteaua lor, fara a fi nevoie sa calatoreasca cu echipamentele necesare in locatii specifice.

Utilizarea aplicatiei permite accesul constant la:

Trecerea la eroare mobila asigura disponibilitatea neintrerupta a retelei prin 4G LTE. Cu aceastafunctionalitate companiile isi pot mentine continuitatea operatiunilor, chiar si atunci cand dispozitivele si serverele lor si-au pierdut conexiunea principala la Internet.

Infrastructura si echipamentele sunt mai ieftine de intretinut

Implementarea si operarea unei solutii Smart Out-of-Band costa mult mai putin decat timpul de nefuncționare cauzat de eșecurile la care sunt expuse serverele si  intreaga infrastructura. Faptul ca un tehnician se deplaseaza la locul defectului pentru a-l elimina provoaca perioade de nefunctionare +care maresc direct pierderile financiare suportate de companii (lipsa continuitatii muncii inseamna incapacitatea de a servi clientii si de a genera profituri).

Infrastructura si echipamentele sunt mai ieftine de intretinut

Implementarea si operarea unei solutii Smart Out-of-Band costa mult mai putin decat timpul de nefunctionare cauzat de esecurile la care sunt expuse serverele si  intreaga infrastructura. Faptul ca un tehnician se deplaseaza la locul defectului pentru a-l elimina provoaca perioade de nefunctionare care maresc direct pierderile financiare suportate de companii (lipsa continuitatii muncii inseamna incapacitatea de a servi clientii si de a genera profituri).

Vrei sa stii mai multe?