Selectează o Pagină

Transport inteligent cu Opengear

Opengear ADV 06.2021-2

O retea rezistenta este baza eficientei operationale in domeniul transporturilor. In crestere intr-o economie globala, transportul este o parte esentiala a lantului de aprovizionare. Companiile implementeaza in mod constant noi tehnologii pentru a rationaliza operatiunile, a minimiza costurile si a maximiza serviciile. Toate aceste inovatii tehnologice necesita conectivitate si continuitate in afaceri. Prin urmare, rezilienta retelei este esentiala.

Pentru a intelege si a optimiza elementul de transport al lantului de aprovizionare, este esential un sistem robust de gestionare a retelei. Retelele de transport sunt complexe si au configuratii diferite, fiecare dintre ele avand propriile provocari unice si multe parti in miscare. Indiferent de locatie, aceste companii au nevoie de o viziune completa asupra infrastructurii lor pentru a obtine in timp real informatii critice usor utilizabile. Conectivitatea continua si accesul de la distanta la retea sunt esentiale pentru a mentine cifra de afaceri si pentru a se asigura ca societatile de transport raman sustenabile.

Camioanele care transporta marfuri contin dispozitive telematice pentru a eficientiza operatiunile, a spori siguranta si a maximiza serviciile. Dar fara o solutie inteligenta de tip Out-of-Band, orice intrerupere a retelei intrerupe conectivitatea continua necesara intre dispozitive, soferi si clienti.

Un camion traverseaza tara, transportand medicamente sensibile la temperatura.

Dintr-o data apare o problema cu electricitatea si routerul satelit intr-un camion nu mai functioneaza.

Terminalul primeste o notificare:

“Buna, vedem ca a avut loc o pierdere de comunicare cu pachetul de senzori. Opriți-va la cel mai apropiat depozit pentru a-l verifica.”

Camionul se indreapta spre destinatie, incercand sa nu se abata de la traseu.

Perturbarea cauzata senzorilor IoTfave ca automobilul sa se opreasca, afectand deciziile si functiile din cadrul companiei.

Terminalul informeaza operatorul de asistenta in retea, care trimite un inginer la un camion in așteptare. 

Dupa doua ore de condus, inginerul ajunge in cele din urma la depozit, identifica problema si o rezolva.

Camionul ajunge la depozit cu intarziere din cauza unei defectiuni a retelei. Soferul este intampinat de un director de depozit suparat.

Vă puteți baza pe Opengear – pentru a ajunge la timp!

O rețea rezilientă este esențială pentru eficiența operațională în domeniul transporturilor. Implementarea continuă a noilor tehnologii necesită o conectivitate eficientă, deoarece orice întrerupere a rețelei afectează operațiunile.

Prin implementarea gateway-ului de rețea din seria Opengear ACM7000, companiile de transport de flote își pot îmbunătăți serviciile, reduce costurile și crește securitatea cu o conexiune continuă la rețea.

Acces securizat de la distanță la dispozitive, chiar și în cazul unor defecțiuni ale rețelei.

Conectivitate de urgență necesară pentru a continua procesul critic în timpul unei defecțiuni.

Capacitatea de a identifica de la distanță și de a rezolvarea unei probleme.