Selectează o Pagină

 

Opengear isi extinde portofoliul  cu dispozitivele de gestionare out-of-band NetOps Operations Manager

Opengear NetOps console servers - social media EN

Opengear a introdus in portofoliu doua modele de servere de console noi: OM1200 si OM2200. Aceste dispozitive sunt primele de acest gen si aceasta solutie inovatoare accepta containerele standard Docker. De asemenea, combina automatizarea inteligenta Out-of-Band si NetOps intr-un singur aparat.

Opengear este fara indoiala un lider pe piata IT cu solutiile sale inovatoare – 75% din companiile Fortune 100 isi folosesc dispozitivele.

Inginerii Opengear dezvolta si implementeaza in mod regulat noi solutii, ridicand stacheta pentru companiile concurente. Astfel de actiuni ale Opengear cresc fara indoiala ritmul de dezvoltare a produselor dedicate EDGE si centrelor de date.

Introducerea de noi modele de console de console (OM1200 si OM2200) imbunatateste si simplifica activitatea profesionistilor si tehnicienilor IT, care se ocupa zilnic de retea. Noile solutii Opengear ofera instrumente pentru automatizarea gestionarii zilnice a infrastructurii de retea. Inovatia continua este cheia pentru satisfacerea nevoilor de schimbare a rezistentei de retea.

 

 

Serverele de consola inovatoare NetOps sunt singurele dispozitive Out-of-Band din industrie care utilizeaza atat un procesor de arhitectura x86, cat si un proces de boot sigur. Acest proces ofera protectie si asigurare impotriva incercarilor neautorizate de modificare atat a setarilor de configurare, cat si a software-ului intern in sine.

Aparatele accepta aplicatii standard Docker. Aceasta inseamna ca utilizatorii de pe un singur server de consola pot implementa atat modulele NetOps ale Opengear, cat si propriile aplicatii de automatizare si chiar module de la terti.

TPM 2.0 incorporat creste nivelul de securitate fizica la partajarea in afara benzii, care este unica pentru dispozitivele Opengear. Astfel, asigura protectie, chiar si in locatii indepartate sau ramuri indepartate. Memoria flash interna mare (16 GB în OM1200 sau 64 GB in OM2200) ofera suficient spatiu pentru stocarea fisierelor de configurare si a software-ului.

Cele doua noi modele de console de console (OM1200 si OM2200) sunt componente cheie ale platformei de rezistenta la retea Opengear, care este gestionata prin intermediul software-ului Lighthouse. Intreaga platforma include si mult apreciata de utilizator si premiata – Smart OOB Console Servers (dispozitive ACM7000, IM7200 și CM7100).

Opengear s-a bazat intotdeauna pe o arhitectura deschisa – de aici prima parte „Deschis”, in numele Opengear – si toate produsele se bazeaza pe Linux. Principiul „deschiderii” companiei se aplica si noilor sale produse NetOps, care includ instrumente standard precum Ansible, Docker si Python.

„Serverele de consola inovatoare NetOps ridica valoarea livrata de solutiile Opengear. De acum inainte, inginerii de retea pot implementa un singur dispozitiv in fiecare locatie. Aceasta solutie va oferi atat acces securizat de la distanta, dar si capabilitati de supraveghere si automatizarea gestionarii retelei. ” Marcio Saito a subliniat, de asemenea, ca „clientii au ales in mod constant Opengear ca lider clar de piata pentru managementul in afara benzii.”

Marcio Sait

Chief Technology Officer, Opengear, Opengear

Prin implementarea functionalitatii noi si inovatoare in platforma Network Resilience, Opengear ofera instrumente de automatizare NetOps si Smart Out-of-Band intr-o singura solutie. Platforma ofera acces securizat la distanta la dispozitivele de retea critice, printr-un plan de gestionare separat. Are capacitatea de a automatiza procesele NetOps, cum ar fi implementarea si aprovizionarea securizata a hardware-ului. De asemenea, ofera  acces la dispozitive IP la distanta, oriunde la marginea retelei (EDGE). Toate dispozitivele Opengear sunt proiectate special pentru gestionarea in afara benzii (OOB) si sunt fabricate in fabricile Opengear pentru a mentine o abordare de proiectare consecventa si un control complet al calitatii si gestionarii stocurilor.

Saito a anuntat, de asemenea, ca „Opengear a depasit accesul la failover cu platforma sa Network Resilience. Platforma extinde accesul de gestionare EDGE, printr-un plan care ruleaza continuu, rezistent la intreruperile retelei de productie. Procedand astfel, permitem inginerilor sa gestioneze, sa monitorizeze si sa repare dispozitivele critice utilizate in retelele lor. In acelasi timp, solutiile noastre va permit sa blocati multe functii in reteaua de productie, ceea ce duce direct la o securitate imbunatatita. In rezumat, Opengear poate fi vazut ca sinonim cu termenul: rezistenta retelei ”.

Modele Disponibile:

OM1200 NetOps Consola de Server

Compactul OM1200 este special conceput pentru implementari sigure. In combinatie cu software-ul Lighthouse Management este solutia ideala.

OM2200 NetOps Consola de Server

Opengear OM2200 Operations Manager eficientizeaza functiile cheie in cadrul fluxului de lucru NetOps. Solutia este nucleul platformei  NetOps Automation™ .