Selectează o Pagină

Hotel inteligent cu Opengear

Opengear ADV 06.2021-2

Industria hoteliera trece printr-o transformare digitala majora deschisa catre solutiile IoT inovatoare. Acestea imbunatatesc experienta clientilor si duc afacerea hoteliera la un nivel nou, mai inalt. Pentru a profita de noile tehnologii in retelele lor complexe si adesea distribuite, hotelurile trebuie sa asigure conectivitatea cu un sistem de management robust, flexibil si independent.

 1. CHECK-IN SELF-SERVICE
  Oaspeții pot utiliza chioșcuri securizate sau aplicații mobile pentru a simplifica procesul de check-in, pentru a evita cozile lungi, pentru a reduce erorile umane și pentru a-și personaliza sejurul.
 2. CARDURI DE CHEI ELECTRONICE
  Hotelurile pot trimite oaspeților lor carduri de chei electronice, care reduc numărul de contacte cu personalul hotelului, sporesc securitatea și garantează un sejur memorabil. În plus, acestea permit salvarea preferințelor pentru sejururi viitoare.
 3. FUNCȚII INTELIGENTE ALE CAMEREI
  Oaspeții pot controla sistemele inteligente de iluminat și HVAC, termostatele, televizoarele și multe altele și pot urmări activitatea din cameră de pe telefonul lor.
 4. SERVICII PENTRU CLIENȚI CONTROLATE PRIN VOCE
  Hotelurile pot oferi servicii excelente pentru clienți cu ajutorul camerelor controlate prin voce, unde oaspeții pot comanda anumite servicii, pot rezerva un tur, pot face rezervări la un restaurant local și se pot bucura de multe alte activități sau facilități. Această funcționalitate elimină barierele lingvistice, permițând oaspeților să fie serviți în limba lor maternă.

Noile tehnologii care apar în mod constant pun presiune asupra rețelei și cresc probabilitatea de defecțiune. Soluțiile Opengear oferă acces continuu, o necesitate în condițiile unui personal IT limitat și a unei infrastructuri îmbătrânite.

Acces securizat de la distanță la dispozitive, chiar și în caz de defecțiune a rețelei.

Comunicații de urgență necesare pentru a continua un proces critic în timpul unei defecțiuni.

Implementarea securizată a noilor site-uri încă din prima zi.