Selectează o Pagină

Opengear CM8100 – performanta, securitate si automatizare intr-o singura solutie

Opengear ADV 06.2021-2

Noul CM8100 de la Opengear este un server de consola NetOps. Pe langa functiile tipice ale unui server de consola traditional are si instrumente suplimentare de automatizare care permit, printre altele, o scalabilitate mult mai usoara in ceea ce priveste implementarea componentelor de retea. Solutiile acceptate de aceste componente de retea sunt routere, comutatoare, firewall-uri si alte elemente de retea utilizate. Si toate acestea la un pret foarte accesibil in comparatie cu CM7100. In plus, castigi o fiabilitate mult mai mare. Investind in serverul de consola CM8100, obtineti un produs de incredere, cu componente moderne incorporate, la un pret decent.

CM8100 – performanta, securitate si automatizare

CM8100 este cel mai recent server de consola de la Opengear. Solutia este dedicata centrelor de date si retelelor corporative, indiferent de dimensiunea si complexitatea acestora. CM8100 combina cei 18 ani de experienta ai Opengear in dezvoltarea de solutii inovatoare si pozitia sa de lider pe piata serverelor de consola. CM8100 Console Manager accepta pana la 48 de porturi seriale, are securitate la nivel de intreprindere cu TPM 2.0 incorporat si sursa de alimentare redundanta. Noul server de consola CM8100 permite conectarea fiabila a 16, 32 sau 48 de porturi seriale prin cablare simpla, indiferent de starea retelei de productie.

Gestionarea la scara larga a echipamentelor IT fara a compromite performanta

CM8100 ofera capacitatea de a gazdui aplicatii containerizate care ruleaza pe orice platforma sau instrumente NetOps. Astfel, ofera o mai mare flexibilitate si eficienta. Folosind această solutie de la Opengear, personalul de asistenta IT maximizeaza conectivitatea si mareste securitatea datelor sensibile impotriva perioadelor de neasteptate de inactivitate. Totul se face prin cele doua porturi Ethernet incorporate. Prin combinarea serverului de consola CM8100 cu software-ul inteligent si avansat Lighthouse de la Opengear, inginerii IT si profesionistii au capacitatea de a gestiona echipamente IT la scara larga.

CM8100 a fost proiectat si construit special pentru a garanta eficiența energetica fara a compromite performanta sistemului. Noul server de consola de la Opengear consuma mai putina energie si resurse de racire, asigurand un cost total de proprietate mai mic si o fiabilitate ridicata.

.

Key features of the CM8100

  • 16, 32 sau 48 de porturi seriale cu functie Smart OOB™
  • Inlocuitor ideal pentru serverele de terminale/console vechi
  • Permite automatizarea centrelor de date cu suport Python si Docker
  • Securitate fizica prin modulul TPM 2.0 integrat
  • Surse de alimentare duble cu monitorizare independenta
  • Monitorizare integrata a temperaturii ambiante

Overview of CM8100 functions

Privind carcasa CM8100 observam ca arata foarte asemanator cu alte servere de consola Opengear, totusi, daca acordam atentie componentelor instalate vom observa ca are elemente pe care predecesorul sau (7100) nu le are. Acestea includ componente precum un procesor mai bun, un cip de securitate TPM incorporat care ofera criptare pentru software si fisiere de boot.Daca dupa preconfigurarea initiala, trimitem aceasta unitate intr-o locatie, intr-o sucursala a companiei, nimeni nu o poate pirata pe drum. Toate cele mai recente solutii Opengear au un cip TPM incorporat. Serverul de consola CM8100 vine cu doua surse de alimentare CA, versiunile anterioare includeau o singura sursa de alimentare, in plus, CM8100 contine intre 16 si 48 de porturi seriale. Daca aveti nevoie doar sa gestionati porturile seriale, acesta este dispozitivul care este recomandat chiar in acest scop.

Beneficiile implementarii serverului de consola CM8100

CM8100 este cel mai recent server de consola de la Opengear. Ofera viteze si mai mari decat generatiile anterioare, automatizare din prima zi de instalare si usurinta in utilizare, care este imbunatatita de managementul Smart Out-of-Band.

Continuitatea afacerii si rezistenta retelei
Asigurati rezistenta retelei si continuitatea afacerii cu tehnologie dovedita si dispozitive de incredere de la o companie cunoscuta pentru Smart Out-of-Band.

Costul total de proprietate (TOC) mai mic
Eficienta energetica fara a compromite performanta. O unitate proiectata si gandita pentru a consuma mai putina energie si resurse de racire.

Vizibilitate deplina si remediere rapida
Accesul de la distanta cu failover automat la retea, combinat cu gestionarea consolei si software-ul de gestionare centralizata Lighthouse, ofera vizibilitate imediata si actiune rapida in cazul unei defectiuni.

OPEX redus
Reduce costurile serviciilor externe, reduce numarul de vizite de IT la fata locului, imbunatateste MTTR si minimizeaza timpul de nefunctionare.

Optimizarea accesului de la distanta
CM8100 combina performanta, securitatea si fiabilitatea cu instrumentele de automatizare a retelei de care aveti nevoie pentru o gestionare mai buna si mai inteligenta in afara benzii.

Securitate sporita
Garantati securitate la nivel de intreprindere cu modulul de securitate hardware TPM 2.0, cu criptare a datelor si pornire securizata.