Selectează o Pagină

JUSHA

Jusha este o companie globala de inalta tehnologie in segmentul medical, fondata in 1996 si cu sediul in districtul Gulou, Nanjing. Compania cerceteaza, dezvolta, produce si vinde in principal monitoare si sisteme medicale pentru sali de operatie inteligente. In plus, Jusha este dezvoltatorul unei platforme independente dedicate operatiilor medicale – inclusiv streaming live. Producatorul are opt birouri si centre de service post-vanzare in intreaga lume. In 2020, Jusha avea o cota de aproximativ 65% pe piata locala a produselor medicale. Produsele au fost vandute in peste 80 de tari si două miliarde de oameni din intreaga lume au fost diagnosticati cu produsele companie. Astazi, compania a devenit lider in vizualizarea imaginilor medicale digitale la nivel mondial.

Cu trei centre de cercetare si dezvoltare in Nanjing, Shanghai si Shenzhen, Jusha are o echipa de cercetare si dezvoltare care reprezinta 30% din forta de munca totala. Compania investeste mult in noi dezvoltari, departamentul de cercetare si dezvoltare reprezentand peste 16% din cifra de afaceri anuala. Jusha a stabilit platforme de cercetare: ETC (Enterprise Technology Center), IDC (Industrial Design Center), Medical Image Precise Display Engineering Technology R&D Center si altele. La ora actuala Jusha a aplicat pentru mai mult de 800 de tehnologii si brevetate internationale si interne si a castigat titlul onorific de companie nationala model de proprietate intelectuala. Printre numeroasele tehnologii inregistrate de companie se numara: brevete internationale pentru recunoasterea si prelucrarea cu precizie a imaginilor medicale, procesarea auto-adaptativa pentru pozitionarea si imbunatatirea inteligenta a leziunilor si indicatiile biologice pentru controlul infectiilor medicale bazate pe inginerie genetica.

In ultimii cativa ani, Jusha si-a crescut investitiile in cercetarea si dezvoltare a platformei de imagistica medicala bazata pe cloud, dispozitive de imagistica radioactive, monitorizare biologica pentru controlul infectiilor si monitorizare electronica. Compania si-a adus propria contributie unica la protectia sanatatii umane, creand in acelasi timp o mare valoare pentru clientii din intreaga lume.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Paweł Waszniewski

Product Manager
tel. +48 885 805 609
p.waszniewski@stovaris.pl