Selectează o Pagină

QCT – Tehnologia Quanta Cloud

Quanta Cloud Technology (QCT) este un furnizor global de solutii pentru centre de date. Compania a fost fondata in 2012 si este o subsidiara a Quanta Computer, o companie de inginerie si productie Fortune Global 500.

Scopul initial al QCT a fost sa produca servere pentru o gama larga de utilizatori finali. In 2012, QCT a adaugat hardware de retea si switch-uri in portofoliul sau si a devenit furnizor de echipamente pentru piata solutiilor cloud. Un an mai tarziu (in 2013), QCT a introdus sistemele de rack industriale. In anii urmatori, QCT a colaborat cu furnizori de software, rezultand solutii de infrastructura hiperconvergente definite de software pentru medii cloud egale (publice, private și hibride). QCT ofera o gama completa de produse si servicii pentru centre de date, de la inginerie, integrare si optimizare pana la asistenta globala pentru lantul de aprovizionare, toate pe „un singur pachet”.

Liniile de produse QCT includ:

  • Servere: servere de uz general 1U / 2U / 4U; servere cu mai multe noduri de inalta densitate si servere cu 4 cai, aplicatii de intreprindere esentiale, cum ar fi HPC, virtualizare, analiza de date mari, calcul distribuit si diverse servicii cloud.
  • Stocare: sisteme de stocare integrate de inalta densitate si sisteme JBOD/JBOF optimizate pentru diferite arhitecturi de stocare si o serie de cerințe de performanta I/O.
  • Switch-uri de retea: linia Ethernet QuantaMesh a QCT este proiectata pentru arhitectura cu doua straturi (coloana si frunza), in centrele de date moderne. Dispune de latenta redusa si consum de energie si densitate mare de porturi. Ofera diferite optiuni de viteza de la 1G, 10G / 40G la 25G / 100G.
  • Sisteme rack: Rackgo X este o solutie care integreaza servere QCT, stocare si switch-uri de top-of-rack inspirate de standardele Open Compute Project (OCP). Caracteristicile sistemului includ costuri reduse de capital si de operare. Sistemul prezinta simplitate, scalabilitate, manevrabilitate si densitate ridicata. Rackgo M este o solutie de rack bazata pe standardul Open CloudServer versiunea 2 (OCS v2) dezvoltat de Microsoft, in Open Compute Project (OCP). Este o solutie inovatoare care ofera performanta, densitate, disponibilitate, flexibilitate, scalabilitate si usurinta in utilizare si implementare. Foarte optimizat, cu un design unificat si flexibil. Rackgo M ofera performant superioare cu cost total minim de proprietate pentru centrele de date cloud care ofera o gama diversa de servicii cloud si/sau implementeaza servicii in centre de date globale cu cerinte diferite de infrastructura.

Toate solutiile ofera performanta, scalabilitate, fiabilitate, manevrabilitate si optimizare pentru orice sarcina de lucru.
Liniile de produse QCT folosesc hardware standard si deschis, astfel incat clientii nu depind niciodata de hardware-ul proprietar, software-ul de sistem sau software-ul de management oferit de un singur furnizor.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Marcin Cichecki

Sales Director
tel.: +48 222 484 000
m.cichecki@stovaris.pl