Selectează o Pagină

Tehnologia Promisiunii

Promise Technology Inc. este un lider recunoscut pe piața globala de stocare si un dezvoltator de top de solutii de inalta performanta pentru centre de date, supraveghere, cloud si medii rich media. Vizand sa satisfaca cerintele riguroase ale clientlor sai, producatorul si-a castigat o reputatie pentru construirea de solutii inovatoare pentru pietele verticale, satisfacand nevoile marilor corporatii, intreprinderilor mici si mijlocii, integratorilor de securitate si dezvoltatorilor profesionisti deopotriva.

Promise ofera solutii pentru diverse medii, inclusiv:

  • IT – stocare dovedita in cele mai mari medii IT din lume;
  • Rich media – optimizate pentru ciclurile de productie rich media, aceste produse va permit sa accesati rapid, sa editati, sa partajati si sa distribuiti filmari de orice dimensiune sau format.
  • Monitorizare – Pentru intreprinderile mici si mijlocii, producatorul ofera controlere RAID pentru conexiuni de unitati interne si externe, pentru instalari de la 16 la 64 de camere. Si pentru intreprinderile mari, poate implementa subsisteme RAID autonome de inalta fiabilitate pentru peste o mie de camere video de retea.

Promise ofera atat dispozitive DAS usor de utilizat, cat si solutii de matrice de clasa business dovedite. In prezent, cele mai populare linii de produse sunt:

Seria Pegasus3 – Urmatoarea generatie a celor mai bune sisteme RAID desktop Pegasus din industrie, cu tehnologia Thunderbolt 3 care ofera niveluri de debit de pana la 40 Gbps (viteza dubla fata de predecesorul sau, Thunderbolt 2).

Seria VTrak E5000 – stocare de inalta disponibilitate pentru afaceri pentru SAN si DAS – acum cu suport pentru pana la 16G Fibre Channel si 12G SAS. Latimea de banda mare, latenta scazuta si protectia RAID avansata creeaza solutia ideala pentru mediile rich media.

Specializari conexe:

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Jakub Bala

Product Manager
tel. +48 609 807 177
j.bala@stovaris.pl