Selectează o Pagină

Data Direct Networks (DDN)

Data Direct Networks (DDN) este cel mai important furnizor mondial de solutii de stocare pentru organizatiile din intreaga lume care au nevoie de a stoca volume mari de date. De mai bine de 15 ani, DDN proiecteaza, implementeaza, dezvolta si optimizeaza sisteme de matrice de stocare, software si solutii care permit tuturor companiilor, furnizorilor de servicii, universitatilor si agentiilor guvernamentale sa reduca timpul necesar pentru accesarea datelor la nivel local si in cloud. Organizatiile valorifica potentialul tehnologiei DDN si expertiza tehnica a echipei Data Direct Networks in stocarea, procesarea si analiza datelor pentru a primi un blockchain sau un sistem ALL-Flash fiabil si cu costuri reduse.

DDN a anuntat suport pentru sistemele NVIDIA DGX™ A100 in solutiile sale. DGX A100 este primul sistem AI din lume care consolideaza puterea si capacitatile intregului centru de date intr-o singura platforma flexibila. Sistemul A3I combina stocarea DDN, sistemele DGX A100 si reteaua NVIDIA de mare viteza (fosta Mellanox si Cumulus) pentru a oferi o putere de procesare I/O optimizata, bazata pe performanta la o scara larga. Aceste solutii sunt complet optimizate pentru a accelera aplicatiile de inteligenta artificiala, inclusiv eficientizarea transferurilor de date si cresterea productivitatii. Prin parteneriatul cu lideri din industrie precum NVIDIA, AMD-Xilinx si Intel, compania isi valorifica expertiza si tehnologiile pentru a accelera semnificativ inovatiile bazate pe AI si pentru a maximiza investitiile in GPU-uri si carduri GPU.

Clientii DDN, in special dupa achizitia Tintri, includ multe companii de servicii financiare, organizatii de asistenta medicala, companii de productie si energie, agenții guvernamentale, institutii de cercetare si furnizori de servicii de internet si cloud.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Marcin Cichecki

Sales Director
tel.: +48 222 484 000
m.cichecki@stovaris.pl