Selectează o Pagină

GOODRAM

Wilk Elektronik SA este un producator si furnizor polonez de memorie dedicata pentru servere si statii de lucru. Aceste produse sunt cunoscute pe piata interna si globala sub marca GOODRAM. Compania are peste 30 de ani de experienta si ingineri proprii in departamentul de cercetare si dezvoltare. Solutiile sale avansate de inginerie si-au demonstrat fiabilitatea in intreaga lume si se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare. Fabrica este situata in Polonia, ceea ce garanteaza termene scurte de livrare. Productia este echipata cu una dintre cele mai moderne linii SMT, 400 de platforme de testare si o camera climatica dedicata solutiilor industriale. Compania ofera urmatoarele produse:

  • Unitate solida (SSD)
  • Unitate de hard disk (HDD)
  • Carduri flash si stick-uri USB
  • Memorie So-Dimm
  • Memorie DDR3/DDR4

Acest lider in fabricarea si distributia tehnologiei de stocare continua sa ofere noi solutii pentru crearea unei unitati de inalta performanta, de mare viteza.

Echipa cuprinde peste 200 de angajati in departamentele extinse de productie, dezvoltare, control al calitatii ISO, management al produselor, marketing si vanzari.

Produsele Goodram sunt acoperite de o garantie pe viata, ceea ce le face recomandate de multi experti de pe piata IT. Memoriile HDD, SSD, USB si DDR marca GOODRAM sunt apreciate de consumatorii din intreaga lume.

In semn de recunoastere a contributiei sale la dezvoltarea brandului Silezia, compania a fost onorata cu prestigiosul premiu al Marcii Silezia.

Specializari Conexe:

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Jakub Bala

Product Manager
tel. +48 609 807 177
j.bala@stovaris.pl