Selectează o Pagină

Silex

Silex Technology este in afaceri de peste 40 de ani. In acest timp, compania si-a dezvoltat expertiza in hardware, software si proprietate intelectuala. Filialele Silex Technology sunt situate in: Japonia, China, SUA si Germania. Toate sucursalele companiei sunt ghidate de o politica si principii consecvente:

  • protectia mediului,
  • pentru a mentine un nivel adecvat de calitate,
    un curs comun de actiune,
  • implementarea valorilor comune: dezvoltare, respect reciproc,
  • profesionalism si globalizare.

Abordarea neconventionala a inginerilor Silex in ceea ce priveste lucrarile de proiectare si capacitatile tehnologice ale companiei se traduc direct intr-un nivel inalt de calitate al solutiilor oferite.

Imbunatatirile continue ale produselor, accesul exclusiv la expertiza Qualcomm Atheros si parteneriatele strategice cu furnizorii de semiconductori de top au facut din Silex Technology un lider global in conectivitate Wi-Fi fiabila. Solutiile marcii accepta o gama larga de dispozitive – de la echipamente medicale si produse de imagistica pentru documente pana la afisaje video si digitale. Produsele marca Silex sunt ideale pentru clientii OEM.

Silex Technology dezvolta, produce si comercializeaza produse finale pentru conectivitate Wi-Fi si LAN. Destinatarii solutiilor sale sunt in principal utilizatori de afaceri si companii. Oferta Silex poate fi impartita in servere USB, Servere de dispozitive seriale, dispozitive de infrastructura fara fir, solutii de comunicatii dedicate si sisteme de suport pentru prezentare.

Cu tehnologia Silex, clientii primesc suport hardware si software de la un singur furnizor.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Przemyslaw Prochera

Business Development Manager
+48 668 157 173
p.prochera@stovaris.pl