Selectează o Pagină

Supermicro

Supermicro este o companie internationala listata la NASDAQ (SMCI). Compania produce solutii de server de la gama low-end pana la high end foarte avansata. Compania are peste 2.000 de angajati in intreaga lume, dintre care 1.200 sunt ingineri care lucreaza pentru brand in SUA. In fiecare zi, specialistii Supermicro creeaza solutii care sunt cu un pas inaintea concurentei.

Produsele Supermicro pot fi impartite in seria SuperServer de servere rack si servere turn SuperWorkstation, seria Twin de servere noduri, solutiile fiabile cu densitate mare de procesor SuperBlade si versiunea sa mai intensiva MicroBlade. Acestea sunt dispozitive server care ruleaza pe arhitectura x86 cu procesoare din seriile Intel Xeon și AMD.

Supermicro isi pune acum amprenta pe piata IT, acest lucru se datoreaza faptului ca solutiile de server ale marcii pot fi adaptate perfect la cele mai inalte cerinte ale clientilor. Utilizatorii produselor Supermicro pot alege dintr-o gama de solutii disponibile sau isi pot crea propriile statii de lucru din peste 700 de placi de baza, unitati, procesoare Intel Xeon si carcase, profitand in acelasi timp de gama vasta de placi de expansiune. Acest lucru este completat de o serie de accesorii si software pentru a se asigura ca serverele Supermicro sunt gestionate corect.

Un alt motiv pentru succesul Supermicro este departamentul sau de noi tehnologii in crestere rapida, care introduce noi unitati in fiecare luna. In acest moment, producatorul are in oferta o baza uriasa de modele de servere care suporta total sau partial (ca date fierbinti) discuri cu cel mai rapid protocol – NVMe. Un punct forte este dezvoltarea foarte puternica a serverelor care accepta calcul si vizualizare pe placi grafice (GPU). Supermicro ofera clientilor solutii optime pentru a satisface nevoile si asteptarile acestora – de la servere 1U dedicate la 4 placi grafice pana la 10 placi grafice (inclusiv tehnologia Nvidia NVLINK) in servere 4U. O alternativa la fel de puternica la serverele bazate pe GPU sunt serverele cu multiprocesor Supermic.

Gama de solutii super-ambalate Supermicro, SuperBlade si Microblade, permit crearea unei unitati cu pana la 28 de clustere cu module de management si comutatoare interschimbabile. Serverul Supermicro este printre cele mai importante echipamente IT profesionale din lume.

Gama include, de asemenea, statiile de lucru Supermicro cu scop special, oferind performante ridicate pentru analiza avansata, calcul, animatie si design multimedia. Solutiile hardware si tehnologice sunt apreciate de ingineri si designeri grafici. Componentele individuale sunt fabricate din materiale de top. De remarcat mai ales sunt procesoarele Intel Xeon eficiente si rapide, cu care sunt echipate serverele Supermicro.

Stovaris ofera solutii Supermicro, inclusiv toate componentele si placile de extensie. Dupa un test de stres maxim de 48 de ore, clientul primeste un server asamblat, gata de utilizare. O gama larga de unitati de disc, placi de baza, carcase, procesoare Intel Xeon, numeroase configurații hardware si preturi atractive ne permit sa oferim o solutie optima si cuprinzătoare, adaptata nevoilor individuale ale utilizatorului.

Intrebati specialistul nostru despre solutiile acestui producator:

Pawel Waszniewski

Product Manager
+48 885 805 609
p.waszniewski@stovaris.pl